>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czy tylko ja mam updejt softu i nie moge stawiać zakładów?

K 0

kirkblade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak w temacie. Tez tak macie? Kiedy to sie skończy? NIgdzie nic nie jest napisane ;/

B 202

-bp-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Tez mam ... trwa to od wczoraj o 21 ... żadnego info bo normalnie typowałem zakłady live i nagle info o aktualizacji systemu wiec chyba to jakas awaria wieksza u nich nie planowana ????

aimarmk1 0

aimarmk1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
&quot;...Lukas
Do godziny 16 usterka powinna zostać naprawiona&quot;

taką odpowiedź dostałem na czacie betssona , więc nie pozostało nic jak tylko czekać.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;...Lukas
Do godziny 16 usterka powinna zostać naprawiona&quot;

taką odpowiedź dostałem na czacie betssona , więc nie pozostało nic jak tylko czekać.

Rano dostałem odpowiedź: &#39;do południa powinna być naprawiona&#39;, więc przesuwanie godziny przychodzi im z łatwością. O 16 możesz dowiedzieć się, że chodziło jednak o 20 ;)...

H 0

hrs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ehh, najgorsze jest to że kilka fajnych meczyków pójdzie się przejść!

K 0

korasek25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
AgentKasia
Niestety aktualizacja strony potrwa do jutra. Otrzymalismy potwierdzenie że jutro okolo poludnia wszystko powinno dzialac juz sprawnie.

No panowie dzisiaj granie mamy z glowy..

B 202

-bp-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Zawsze uwazalem betsson za poważną firme ale to co zrobili z zakładami od wczoraj to parodia ... tak jak juz gdzies pisalem to chyba jakas duża awaria u nich bo wątpie że planowali aktualizowanie zakładów nie informując o tym użytkowników

marcin9002 0

marcin9002

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Całkowita żenada :/ fajne typy były na dzisiaj. Oby jutro przed LM wszystko wróciło do normy :/

M 0

mwojtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrrr
Każda dobra firma za swoje błędy płaci lecz zobaczycie Betsson będzie miał graczy gdzieś ( obym się mylił ) po pierwsze ich wina ja mam u nich pieniądze więc mnie g... obchodzi ze im coś nawala .... po 2 miałem obstawić Newcastle i City na dziś plus Bilbao i szlak mnie trafia bo wszystko weszło,,,, co robi dobra firma przeprasza i daje dobry bonus... Co robi firma słaba przeprasza i udaje ze problem nie jest ich winą,,, Co robi firma do dupy udaje ze nic się nie stało,,,,
narazie Betsson narobił sobie antyreklamy ze nawet Bonusy startowe nie pomogą

marcin9002 0

marcin9002

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
mwojtas powiem Ci lepiej, chciałem zagrać że Tevez zdobędzie bramkę, K&#39;lauten wygra, newcastle i bilbao za poważniejszą kwotę. Ale wszystko szlag trafił :/ jakiś bonus powinien wg. mnie być za straty.

panmc 63

panmc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Płaczecie jak stare baby, po fakcie miałem zagrać to i to. No fajnie, co jeszcze płaczki p........e.

M 0

mwojtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nikt tu nie płacze Panmc za takie coś to najwyżej ktoś powinien dostać w m...
a po drugie to moja kasa i nikt nie gra za darmo czy na ich łasce to my jesteśmy klientami komuna się dawno skończyła więc nie pisz głupot że ktoś płacze bo nie o to tu chodzi.
a Twoja wypowiedź świadczy tylko o Tobie

aimarmk1 0

aimarmk1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
panmc ludzie mogą mieć żal bo mecze faktycznie powchodziły dzisiaj jak w masło .. też przymierzałem się do tych meczy , banik , man city , bilbao , newcastle... no ale cóż wyszło jak wyszło... a betsson pewnie nie zrekompensuje bo nie mają takiego obowiązku ...

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale za to biją rekordy nieudolności - 40 godzin &#39;aktualizacji zakładów&#39; i wielokrotnie przesuwana godzina końca aktualizacji. Dla mnie wniosek jest prosty - wypłacić pieniążki przy pierwszej okazji i przez dłuuuuuuuugi czas nie wpłacać.

Bukmacherów w necie pod dostatkiem, jeśli betsson nie zrobi żadnej promocji to nie widzę sensu, żeby się z Nimi męczyć.

M 0

mwojtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wrr
Przelać z konta na konto też nie można.... Zaczyna mnie to drażnić konkurencje mają tak wielką więc właściwie dużo sobie przegrali....

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
a swoją drogą tak już jest że jak się nie nie gra to i wyniki są eleganckie

B 202

-bp-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Skandal totalny Betsson stracił wiele w moich oczach ... kolejna obietnica do 12 we wtorek zakłady będą działać i co ? i nico ....13:40 AKTUALIZACJA trwa w najlepsze ... mam tylko nadzieję że szef tego całego Betssona wyciągnie wnioski wobec swoich informatyków itp ????