>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Czechy w sezonie 2019/2020 - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Mało kto siedzi w tej lidze ,a w tym bardziej w drugiej lidze, ale wpadło mi dzisiaj w oko jedno spotkanie 17:00 Zizkov - Trzyniec
Kurs na wygraną gości wynosi @10 w Fortunie. Obie ekip są całkiem w innych sytuacjach, ale Trzyniec ostatnie pięć bezpośrednich spotkań wygrywał z Zizkov dość wysoko:
21.09.19DIVTrzyniecZizkov4 : 2
11.05.19DIVTrzyniecZizkov4 : 0
04.11.18DIVZizkovTrzyniec0 : 3
13.05.18DIVZizkovTrzyniec0 : 4
28.10.17DIVTrzyniecZizkov1 : 0

O co tu chodzi? :D

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna / 1. Czechy
Godzina: 20:00
Spotkanie: Ostrava - Slavia Praga
Typ: Remis i over 1.5 gola
Kurs: 5.00
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Slavia Praga jest liderem czeskiego odpowiednika Ekstraklasy. Do rundy mistrzowskiej awansowała z sześciopunktową przewagą nad wiceliderem. 22 wygrane na 30 meczów - to mówi samo za siebie. Ich dzisiejszy przeciwnik, Banik Ostrava, wcale nie jest z góry skazany na porażkę. Na własnym stadionie uzbierali 23 punkty, uzyskując korzystny bilans goli - 27:16. Dziewięć dni temu obydwie ekipy rywalizowały ze sobą po raz pierwszy w tym roku w Ostravie, i mecz zakończył się remisem 2:2. Jestem bliski pokuszenia się o stwierdzenie, że dziś może być podobnie. Właściwie biorąc pod uwagę cztery ostatnie bezpośrednie mecze na stadionie w Ostravie, Slavia nie wygrała ani razu. Myślę, że dzisiaj goście meczu nie przegrają, ale gospodarzy stać na cenny remis, który wspomoże ich w walce o czołową trójkę w ostatecznym rozrachunku ligi. Ostravę na to stać.

Ostatnia edycja: