>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[CS:GO] CEVO Gfinity S9 finały

Status
Zamknięty.
pozi 97

pozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan

Turniej: CEVO Gfinity S9, finały
Gra: Counter-Strike: Global Offensive
Rodzaj: LAN
Miejsce: Londyn, Wielka Brytania
Data: 28.04-01.05.2016
Pula nagród: 125,000$
Oficjalny angielski stream: https://www.twitch.tv/gfinitytv
Oficjalny polski stream: https://www.twitch.tv/izakooo
Zasady: Dwie grupy po cztery zespoły. Mecze BO3 w grupie. Dwie drużyny przechodzą do playoffów. Mecze w playoffach rozgrywane są w formacie BO5.
Grupy:
Terminarz:

senmay65 65

senmay65

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
VP - Splyce / Vp wygra 2-0 @1,66 B365 ⛔⛔⛔

Mało co tłumaczyć. Splyce bardzo przeciętna drużyna kalibru amerykańskiego, a kwalifikacja do majora wydawała mi się totalnym przypadkiem. VP mimo, że jeszcze nie grają najlepiej to zawsze VP ON LAN&gt;VP OFF LAN. Zawsze dobrze sobie radzili z amerykańskimi drużynami i myślę, że tu nie będą mieć żadnych kłopotów z poradzeniem sobie ze Splyceami. Ta drużyna w ogóle nie powinna być na tym turnieju, C9 odpuściło mecz na Splyce w kwalifikacjach, a TSM odpuściło w finałach.

dreamgrinder 0

dreamgrinder

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgorzelec
VIRTUS PRO - HELLRAISERS +1.5 ✅ (2-0 dla HR też ✅)

W dzisiejszych zmaganiach ewidentnie wypadałoby zagrać po kursie wynoszącym ok. 1.4 w Pinnacle na HR z handicapem +1.5. VP to nie ta sama drużyna, nawet tier2, zaryzykowałbym wręcz stwierdzenie tier3 team jakim jest Splyce było w stanie urwać mapę Polakom, mało tego, niemal zwyciężyli w tym BO3. TaZ jak zwykle zamyka, Snax otwiera pozostała trójka gra przeciętnie (co w przypadku pashy oznacza poprawę) Jeśli roster się nie zmieni to niestety nie wróżę im sukcesu w jakimkolwiek majorze.
HellRaisers posiada w swych szeregach Oskara, który sam jest w stanie wygrać mecz, a z pomocą bondika mogą zrobić nawet szybkie 2;0. Po tym co zobaczyłem wczoraj, jestem przekonany że jedna mapka to minimum dla HellRaisers. Dla odważnych można lekko próbować czysto HR po 2.4 w Pinnacle, przy obecnej formie VP jak najbardziej realne

Status
Zamknięty.