SPOTKANIE: AC Milan - Udinese (
Puchar Włoch)
TYP: 1
KURS: 1.56
BUK: PinnacleSports
>ANALIZA<
Co my tu dzisiaj mamy. Ano mamy w dalszym ciągu
puchar włoch. Wczoraj Roma mnie nie zawiodła, dzis Milan mnie nie zawiedzie

Trzeci mecz ze wszystkich czterech ćwierćfinałów pucharu włoch. Milan - Udinese. Zgadza się, ten wielki Milan będzie gościł u siebie na San Siro, słabiutkie na wyjazdach Udinese. Czemu słabiutkie Udinese? Już mówie, we wszystkich meczach wyjazdowych rozgrywanych na boiskach rywali nie wygrali w lidze nawet jednego spotkania! zero zwycięstw, 3 remisy, 7 przegranych. Wstyd! U siebie grają lepiej choć też nie porywająco. Dobra bo zaraz zapomne że to mecz pucharowy ???? A tam "ponoć" mogą być niespodzianki. Haha nic z tych rzeczy do tej pory nie bylo niespodzianek i nie bedzie. W półfinale jest Roma, Fiorentina, Milan (prawie) oraz Juve albo Inter. Widzi ktoś niespodzianki? Ja nie widze. Czy do tych zespołów pasuje Udinese? Logiczne że nie. Oni i tak daleko zaszli eliminując po drodze w 1/8 Final round: Udinese - Lumezzane 2:0. Ale wysiłek z ich strony. Grali u siebie i w dodatku skromne zwycięstwo z amatorami mnie nie przekonuje jakoś przed meczem z Milanem!
Udinese w lidze nie potrafi wygrać od 6 kolejnych spotkań. Nie ma szans aby przebudzenie nastąpiło w meczu z Milanem. Poza tym prawda jest taka iż Udinese broni się przed spadkiem do
Serie B. W prawdzie znajdują się nad kreską spadkową, ale kwestia czasu jest kiedy będą świecić się na czerwono. Oni muszą zacząć wygrywać w lidze a nie w pucharze włoch. Walka w lidze sie liczy. Nie pamietam kiedy Udinese broniło się przed spadkiem. Ten sezon mają fatalny. A Milan mmmm... Milan to jest legenda. 2-gie miejsce w lidze, fenomenalny bilans meczy na własnym stadionie. Choć ostatni mecz przegrali z Interem i są podrażnieni nieco. Na 10 meczy u siebie 7 wygranych. W pucharze Włoch mieli spacerek AC Milan - Novara 2:1. Brameczki zdobyte przez wiecznie młodego Inzaghi Filippo oraz Flamini Mathieu.
4 ostatnie mecze Milanu:
Inter - AC Milan 2:0

AC Milan - Siena 4:0

Juventus - AC Milan 0:3

AC Milan - Genoa 5:2
Strzelają u siebie mnóstwo bramek. 5:2 z Genoa, 4:0 ze Siena, Dziś bedzie 5:0 z Udinese itd...
Wiem że sie powtarzam ale Udinese na wyjazdach nie gra nic. Na 10 meczy tylko 5 bramek strzelonych. Co drugi mecz na wyjeździe nic nie strzelają. Jak można w taki sposób pokonać Milan? Chyba jakiś cud musiałby nastąpić.
Kadra Udinese na mecz z Milanem:
Belardi, Handanovic, Romo; Basta, Chara, Coda, Cuadrado, Lukovic, Pasquale, Zapata; D'Agostino, Inler, Isla, Lodi, Sammarco, Zimling; Corradi, Di Natale, Floro Flores, Pepe, Sanchez.
Kadra Milanu na mecz z Udinese:
Abbiati, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Vito (nr 56), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (nr 58), Zigoni (nr 17).
Niedostępni w Milanie: Nesta, Oddo, Onyewu, Pato.
Niepowołani w Milanie: Dida, Beckham, Seedorf.
Zdyskwalifikowany w Milanie: Ronaldinho.
Jeżeli Milan wyjdzie od pierwszej minuty meczu znastawieniem strzelenie dużej ilości bramek to może byc pogrom. Jeżeli beda chcieli poprostu wygrać "tanim" kosztem może być trudny mecz i walka do ostatniej minuty charyzmatycznego Udinese. Strach troche tego Di Natale, strzelec jest wyborowy w tym sezonie, ale widze ze w obronie Milanu zagrają podstawowi zawodnicy wiec no stress ???? Rossoneri zmierzają dziś na maxa, wiedzą że w tym sezonie o Mistrzostwo Włoch bedzie ciężko, ale za to
Puchar Włoch bedzie dla nich

nie ma sie co zastanawiać, faworyt jest jeden, jedyneczka w tym meczu jest pewna jak to że od Czwartku nadają w Polsce odwilż ???? pozdrawiam tych co czytają moje typy