Awanse
Emelec + Santa Fe + wygrana Junior 
@2,24 marathon
Dla mnie mocne bety już pograne. Emelec z Santa Fe pierwsze mecze grają na wyjazdach i myślę, że już tam zrobią dobre wyniki i w rewanżach nie będzie co zbierać. Trzeci mecz
Kolumbia > Peru zdecydowanie, poza tym Melgar stadion ma na sporej wysokości, Junior powinien tutaj 3 punkty zdobyć bez dramaturgii. 2/3
Bolivar awans @2,25 marathon
Pierwszy mecz będzie bardzo ciężki, wiadomo. Grają z Defensorem z Urugwaju. Ogólnie spore siły idą na CS i tutaj liczę na niespodziankę. Defensor jeszcze nie zaczął ligi, grali tylko kontrolne spary, także to będzie ich pierwszy poważny sprawdzian. Bolivar już po turnieju towarzyskim w Boliwii i inauguracji ligi, także są imo w lepszym stopniu przygotowani. Minus to tutaj oczywko podróż i gra na niskiej wysokości, ale jeśli Bolivar tutaj nie przegra dwoma bramkami to awans jest bardzo możliwy, bo u siebie będzie dominacja. 1/3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aurora - Sportivo Luqueno Aurora DNB @1,82 marathon

1-2 typ na minus, ale kto zrobił jak pisałem nie przegrał
O umiejętności to tutaj bym się mocno kłócił która jest lepsza, bo Aurora to naprawdę nic niezwykłego i nie zdziwie się, jak u siebie dostaną, ale mimo to to jest value na nich. Po pierwsze wysokość, po drugie Boliwia na wyjazdach nie istnieje praktycznie jeśli chodzi o te słabsze zespoły, w sumie Bolivar czy Strongest też mają olbrzymie problemy, ale grali z mocniejszymi rywalami dużo. Do meczu na zwykły win to myślę, że spadnie do około ~2 no i pójdzie konterka najwyżej. 1/3
Juventud - Real Potosi Juventud @2,04 marathon

Dla mnie super kurs, moim zdaniem Real już po 1 meczu będzie realnie myślał o pożegnaniu z turniejem. Poza ojczyzną boliwijskie zespoły mają strasznie mało do gadania. Urugwaj zdecydowanie > Boliwia jeśli chodzi o umiejętności i samą filozofię gry. Myślałem, ze tu będzie spadało gdzieś do 1,7 a trzyma się powyżej 2. Biorę z pocałowaniem ręki, 2/3
i bez głębszej analizy, gdzie widzę overy. Wszystko płasko.
Olimpia - Huachipato @2,39 Pinnacle

1-0
Catolica - Danubio @2,09 marathon

2-0
i w sumie chyba tylko tu ????
Zapraszam do dyskusji