>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Copa Libertadores & Copa Sudamericana 2020

hulio90 288

hulio90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto

Copa Libertadores

Kilka słów ode mnie, jak widzę te mecze.

Ind. Medellin (Col) - Atl. Tucuman (Arg)

Moim zdaniem Kolumbijczycy powinni wygrać u siebie, ale po takim kursie to nie warto tego ruszać

Deportes Tolima (Col) - Internacional (Bra)

Na papierze Brazylijczycy są lepszym zespołem, ale nie rozpoczęli jeszcze ligi, więc z formą może być różnie. Na wyjeździe nie będą się forsować, zadowolą się 0:0 i będą szukać swoich szans, a sprawę awansu załatwią u siebie. Widzi mi się under 2.5, ale kurs tragiczny.

Barcelona SC (Ecu)- Cerro Porteno (Par)

Palestino (Chi)- Guarani (Par)

Jak dla mnie no bet, ciężko przewidzieć co się w tych spotkaniach wydarzy.

hulio90 288

hulio90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto

Goias vs Sol De America    0:1
Goias
@1.55   
STS

W pierwszym spotkaniu Paragwajczycy wygrali u siebie 1:0. Brazylijczycy u siebie na pewno zagrają o wiele lepiej. W Brazylii obecnie grają Stanówki, więc nie ma za bardzo co patrzyć na wyniki. W poprzednim sezonie Goias u siebie miało bilans 11-3-5. W styczniu z drużyny odszedł Michael(napastnik) za 7.5 mln do Flamengo, ale oprócz tego brak poważniejszych osłabieni.
Paragwajczycy w tym sezonie ligowym zagrali 4 mecze na wyjeździe i wszystkie przegrali (bilans bramkowy 2:11)
Moim zdaniem Goias powinno to wygrać.

Osłabienia:
Goias: Sandro (3/0 m), Fabio Sanches (5/0 d)
Sol de America: -

Huancayo vs Argentinos Juniors  0:0
Huancayo

@2.25   
STS

W Buenos Aires niespodziewanie padł remis 1:1, wiec przy 0:0 w Peru dalej przechodzi drużyna Huancayo.
Argentyńczycy dobrze radzą sobie w rozgrywkach ligowych, obecnie zajmują 3 pozycję, ale w meczach wyjazdowych mają bilans 3-4-3(bramki 5:6). Dodatkowym problemem będzie to, że Buenos Aires leży na wysokości 25 m.n.p.m., natomiast dziś jadą na wyjazd do Peru, gdzie zagrają na 3 259 m.n.p.m, co będzie dla nich bardzo problematyczne.
Peruwiańczycy w obecnych rozgrywkach ligowych bilans u siebie 1-1 (bramki 2:1). Co prawda bilans nie zachwyca, ale uważam że wysokość zrobi swoje. Argentyńczycy przy niekorzystnym wyniku, będą musieli zaatakować, pytanie, czy przy tych warunkach będą mieli na to siłę.
Typ trochę ryzykowny, ale moim zdaniem warto spróbować.

Osłabienia:
Sport Huancayo: -
Argentinos Juniors: Matias Romero (13/0 m), Santiago Silva (19/4 f), Victorio Ramis (5/0 f)

hulio90 288

hulio90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Cerro Porteno vs Barcelona S.C. 0:4
over 2.5
@2.75

STS

Przed tygodniem w Ekwadorze wygrała Barcelona po bramce z rzutu wolnego 1:0. Teraz przed nami rewanż w Paragwaju. Moim zdaniem kurs na over jest zdecydowanie przesadzony.
Cerro przegrało na wyjeździe 0:1, wiec 1:0 daje im tylko dogrywkę, żeby być pewnym awansu muszą wygrać co najmniej dwoma bramkami, wiec od początku muszą zagrać ofensywnie. W rozgrywkach ligowych w tym sezonie na swoim obiekcie zagrali 3 spotkania – średnia bramek na mecz to 4 i w każdym z nich padło powyżej 2.5 bramki.
Ekwadorczycy są dopiero po 2 kolejkach ligowych w tym sezonie, ale w poprzednich rozgrywkach na 15 meczów wyjazdowych mieli bilans bramkowy 22-21 (9 overów, 6 underów).
Moim zdaniem, po takim kursie jak najbardziej warto grać over, tym bardziej, że zwycięzca dwumeczu będzie już pewny występu w fazie grupowej Copa Libertadores, wiec oba zespoły mają o co walczyć.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
successful +25 Punkty
ibis +37 Punkty
W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa Libertadores
Godzina: 01:30
Spotkanie: Caracas FC - CA Boca Juniors
Typ: 2
Kurs: 1,60
Bukmacher: STS
Analiza:
Pierwsza kolejka zmagań grupowych w Copa Libertadores. Nie będzie tutaj długiej wypowiedzi. Gram na Boca, bo po prostu na papierze biją zdecydowanie swojego rywala. Liga argentyńska jest dużo mocniejsza niż wenezuelska, do tego kadrowo Boca Juniors jest zdecydowanie mocniejszym zespołem z większymi indywidualnościami w składzie i praktycznie na każdej pozycji mają lepszych zawodników a do tego goście tego meczu są w bardzo wysokiej formie i myślę, że tutaj niespodzianki nie będzie. To tyle
 1-1

hulio90 288

hulio90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto

Dyscyplina: Piłka nożnaCopa Libertadores
Spotkanie:  America De Cali (Col) - Gremio (Bra) 0:2
Typ: America DNB
Kurs: 2,16   
Bukmacher: 1xbet
Analiza:Grupa E to moim zdaniem najtrudniejsza grupa w  tegorocznej edycji Copa Libertadores. Oprócz mistrza Kolumbii, mamy jeszcze Gremio i Internacional z Brazylii oraz Universidad Católica z Chile. Jeśli America chce awansować dalej musi punktować u siebie.
Na papierze Gremio to oczywiście bardzo mocny rywal, ale w Brazylii obecnie trwają Stanówki, więc forma brazylijskich zespołów to spora niewiadoma, a zespół z Cali ma za sobą już 7 kolejek ligowych. Dodatkowo zespoły z Brazylii w meczach wyjazdowych radzą sobie słabo.
Myślę, że Kolumbijczycy mają sporą szansę, aby nie przegrać tego spotkania.

Dyscyplina: Piłka nożnaCopa Libertadores
Spotkanie:  Ind. Medellin (Col) - Libertad Asuncion (Par) 1:2
Typ: Independiente
Kurs: 2,00   
Bukmacher: 1xbet
Analiza: Faworytem do wygrania grupy jest bez wątpienia Boca Juniors, teoretycznie najsłabszym zespołem  jest Caracas, więc walka o miejsce premiowane awansem powinna rozegrać się miedzy Kolumbijczykami a Paragwajczykami.
Zespół z Medellin grał już w kwalifikacjach do fazy grupowej Copa Libertadores. U siebie pokonali 4:0 Deportivo Táchira z Wenezueli oraz Argentyńskie Atlético Tucumán 1:0.
Według mnie Kolumbijczycy u siebie powinni zgarnąć 3 punkty.
Osłabienia:

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Copa Libertadores
Godzina: 01:30
Spotkanie: LDU Quito - River Plate Buenos Aires
Typ: 1
Kurs: 1,70
Bukmacher: STS
Analiza:
Pierwsza kolejka grupowa. W normalnych okolicznościach napewno nie grałbym tego spotkania ale okoliczności sprawiają, że zespół ze stolicy Ekwadoru jest w stanie wygrać tutaj z dużo bardziej utytułowanym zespołem z Argentyny. Pierwsza sprawa to warunki w jakich przyjdzie grać a mianowicie na wysokości około 2700 m n.p.m. i już to sprawia, że lepiej przystosowani do gry w takich warunkach powinni być oczywiście gospodarze dla których to normalka. Druga sprawa i już ta ważniejsza to, to że River Plate zagra w tym meczu mocno rezerwowym składem. Wszyscy najważniejsi gracze zostali w Argentynie. Jest to spowodowane tym, że goście tego spotkania skupiają się w tym momencie tylko i wyłącznie na rodzimych rozgrywkach. Do końca sezonu w Argentynie została już tylko 1 kolejka a River Plate zajmuje 1 miejsce z przewagą 1 punktu nad Boca Juniors. W niedzielę zagrają wyjazdowe spotkanie z Atletico Tucuman i to spotkanie jest dla nich w tym momencie priorytetem. Z tego też względu próbuję pograć na LDU Quito, bo kurs jak na te informacje jest dość fajny. Więcej o tej sytuacji możecie poczytać pod poniższym linkiem:
https://globoesporte.globo.com/futebol/libertadores/noticia/pensando-no-titulo-argentino-river-relaciona-apenas-16-jogadores-para-estreia-na-libertadores-contra-a-ldu.ghtml
 3-0
​​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jozzy22 +32 Punkty