>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ComeOn - specjalny bonus 100% do 260 PLN!

Status
Zamknięty.
vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Od soboty, tj. 1.09.2012 następuje zmiana promocji. Aktualnie można otrzymać bonus max. 260 zł. Wszelkie informacje poniżej.

www.ComeOn.com

Tylko rejestracja z linków w tym poście uprawnia do otrzymania specjalnego bonusu w wyższej kwocie do - 260 PLN!
Pomimo, że na stronie znajduje się informacja o bonusie do 200 zł to ze specjalnego linku otrzymuje się 260 zł.
Jeśli ktoś odwiedzał już tę stronę to warto przed kliknięciem w link wyczyścić ciasteczka (cookies) by poprawnie zaliczyło rejestracje z linka ponieważ bonus jest przyznawany automatycznie.

Bonus Powitalny 100% w ComeOn!
Unikalny bonus powitalny pozwala zdobyć dodatkową gotówkę do wykorzystania w dowolnych proporcjach na grę w kasynie oraz zakładach sportowych. Wybór należy do Ciebie!
Wystarczy, że założysz konto ze specjalnego linku i dokonasz depozytu, a otrzymasz od nas Bonus Powitalny 1, czyli bonus depozytowy 100% aż do 65 PLN. Następnie musisz obrócić Bonus Powitalny 1 według wymagań aby zakwalifikować się do otrzymania kolejnych bonusów powitalnych 2, 3 i 4 i w sumie zyskasz w ten sposób kwotę do 260 PLN.
  1. Wymagania obrotu w Sporcie dla wszystkich Bonusów Powitalnych to 3x kwota bonusu + kwota depozytu i musisz obstawiać zakłady kombinacyjne (min. 2 zdarzenia) o minimalnym łącznym kursie ≥1.5. Dla Kasyna to x35 kwota bonusu + kwota depozytu (lub połączenie obu) zanim wypłacisz wygrane.
  2. Maksymalna kwota depozytu dla każdego Bonusu Powitalnego to 65 PLN bądź jej ekwiwalent (patrz poniżej).
  3. Oferta jest ważna dla nowych klientów rejestrujących się pomiędzy 00.01 CET 01/08/12 a 23.59 CET 30/11/12. Oferta jest także ważna dla obecnych klientów, którzy jeszcze nie wykorzystali naszego poprzedniego &quot;bonusu powitalnego&#39;&#39;.
  4. Bonusy, które nie zostały obrócone w całości do 28 luty 2013 do 23:59 CET zostaną usunięte z konta gracza.
  5. Jeżeli bonus zostanie anulowany w momencie, gdy posiadasz przynajmniej jeden otwarty zakład obstawiony z połową środków bonusowych, pieniądze zostana usunięte z pierwotnej stawki zakładu.
  6. Depozyty dokonane poprzez Moneybookers lub Neteller są wykluczone z tej promocji.
  7. Nieważne / zduplikowane zakłady nie wliczają sie. Duplikaty zakładow określane sa jako posiadające taką samą sekcje wyboru, cenę lub stawke z poprzednim zakładem.
  8. Bonusy są oferowane w wyłącznej gestii ComeOn Limited. Użytkownicy posiadajacy zduplikowane konta nie beda zakwalifikowani.
  9. ComeOn! utrzymuje ścisłą politykę tylko jednego konta dla jednego gracza i wykorzystuje wewnętrzne systemy bezpieczeństwa, aby zidentyfikować jakiekolwiek nieprawidlowosci. Aby uniknąć nadużyć, zastrzegamy sobie prawo, według własnego uznania, do odmowy udzielenia bonusu w jednej lub kilku z następujących okoliczności: (1) Konta posiadajace ten sam adres IP (2) konta należące do tej samej rodziny lub gospodarstwa domowego (3) konta, ktore dzielą wspólny szczegół kontaktu lub identyfikator (np. adres e-mail, numer telefonu, karty kredytowej / debetowej numer karty lub inne metody płatności (4) kilka kont należących do tej samej osoby (5) naruszenia któregokolwiek z naszych warunków promocji bonusowej i regulaminu (6) dowody zmowy między klientami w obstawianiu zakładow.
  10. Oferta ograniczona do maksymalnie jednego takiego samego bonusu na adres. Współdzielenie konta ComeOn! lub posiadanie więcej niż jednego jest niedozwolone. Oferta ma na celu wyłącznie promowanie rekreacyjnej gry. ComeOn! rezerwuje prawo do wycofania się oferty. ComeOn! może zablokować bonus i skonfiskować wynikłe z niego wygrane w przypadku złamania regulaminu strony.
  11. Rezydenci tych krajów nie są objęci ofertą bonusową: Albania, Białoruś, Bułgaria, Czechy, Cypr, Estonia, Gruzja, Grecja, Węgry, Włochy, Litwa, Łotwa, Mołdawia, Portugalia, Rumunia, Rosja, Hiszpania, Ukraina.
  12. W przypadku korzystania z oferty bonusowej w sposób niedozwolony przez regulamin ComeOn, bonus zostanie anulowany a środki ulegną przepadkowi. W szczególnych przypadkach ComeOn zastrzega sobie również prawo zablokowania konta.
&quot;ComeOn jest licencjonowane na Malcie (Unia Europejska), pochodzi natomiast ze Szwecji. ComeOn licencjonowane jest przez (LGA/CL1/619/2009) The Lotteries and Gaming Authority (LGA), organ kontrolny na Malcie. ComeOn posiada również pozwolenie na e-hazard w Kurakao, pod jurysdykcją Antyli Holenderskich. To marka, której z pewnością można zaufać. ComeOn.com sponsoruje zespół z English League 2 – Accrington Stanley FC oraz Poker Run w Sztokholmie.&quot;
KLIKNIJ i zarejestruj się na www.ComeOn.com

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +12 Punkty
A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
A przyjrzałeś się szczegółom tej oferty? Z tego co przed chwilą przejrzałem to mają bonus od depozytu tylko do 100zł ew. 25 euro lub 20 funtów. Całość depozyt + bonus należy 4x obrócić po kursie minimum 2.0. Z tego co jeszcze zauważyłem to w obsługiwanych płatnościach widnieje przelewy24, także mimo że nie mają polskiego języka to są chyba przygotowani na Polaków :)

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie musi. Chodzi o to, że może być akumulator z kursem 2.0 czyli de facto pojedyncze zdarzenia mogą mieć niższy kurs. Ale równie dobrze mogą być single z kursem 2.0

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Musi być co najmniej dubel z AKO 2.0

You need to wager 4 x (your deposit + bonus amount) by placing combo bets with minimum accumulated odds of 2.00. This means that the total odds shown on your coupons should be at least 2.00 but your individual selections may in fact be less than 2.00.

Ciekawy buk, pewnie skorzystam na US Open

K 16

kinder-jajko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A jaki tam kod należy wpisać rejestrując się.Miał ktoś do czynienia z nimi jeśli chodzi o wypłaty,najlepiej na konto MB?

U 0

usiu18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli kogoś interesuje ten bonus ,to powiem że obrót to jest tragedia! Kuponów zagrane za ponad 4 tysiące zł i jeszcze nie udało mi się go wyrobić!
P.S Wszystkie kupony zagrane zgodnie z regulaminem bonusu

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
100+100=200
200x400=800
800&lt;4000.
Chyba robisz coś nie tak...

U 0

usiu18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
100+100=200
200x400=800
800&lt;4000.
Chyba robisz coś nie tak...
Gram single tak po 100 ,200 zł z kursami nie mniejszymi niż 2.0 !!
A ty wyrabiałeś już tam bonus??

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli kogoś interesuje ten bonus ,to powiem że obrót to jest tragedia! Kuponów zagrane za ponad 4 tysiące zł i jeszcze nie udało mi się go wyrobić!
P.S Wszystkie kupony zagrane zgodnie z regulaminem bonusu
Niestety kolega jest w błędzie,do obrotu tylko min DUBLETONY czyt minimum dwa zdarzenia przy ako powyżej &quot;2&quot;

U 0

usiu18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety kolega jest w błędzie,do obrotu tylko min DUBLETONY czyt minimum dwa zdarzenia przy ako powyżej &quot;2&quot;
ok dzieki więc wszystko się wyjaśniło, dlaczego tak ciężko wyrobić mi ten bonus

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodam, że wypłata przez MB w kilka godzin na koncie, bez wysyłania żadnych dokumentów (ok. 100 euro).

U 0

usiu18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie bukmacher z najlepszymi bonusami!
Po skorzystaniu z bonusu 100% od depozytu otrzymałem 2 kolejne:
-30% do 400zł nastepnie po tygodniu
-40% do 800 zł
wypłaty na mb max w 3 dni!
gorąco polecam ComeOn

S 2

stevie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak kursy? dobre maja? duze marze? czy latwo jest znalezc surebeta u nich?

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kursy powiem Ci z tego patrze w tenisie porownywalne z bet365. w wielu przypadkach wyzsze. Jesli bonus dziala z MB to wplacam tam 100zl, bardzo fajny bonus sie wydaje

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesli chodzi o mail, sprobuj z gmaila wyslac. Ja pierwotnie wysylalem z o2 i nie otrzymywalem odpowiedzi, ani tez nie dostalem linku aktywacyjnego. Po zmianie na gmail wszystko ok.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kinder-jajko +1 Punkty
C 13

crucial

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozmawiałem na czacie, na chwilę obecną w/g zapewnień konsultanta jest bonus do 120Euro (500zł) od pierwszej wpłaty, warunki obrotu takie same

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
rozmawiałem na czacie, na chwilę obecną w/g zapewnień konsultanta jest bonus do 120Euro (500zł) od pierwszej wpłaty, warunki obrotu takie same

Bonus 100%?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem, co za konsultant to był, ale wprowadził Cię w błąd.
Obecnie oferują 100% do 100pln ! Wiem, bo korzystałem w ub.miesiącu... Obrót się zgadza. Bonus dodawany od razu po wpłacie.
Mi kilka dni po tym jak kasa się ulotniła z konta przysłali ofertę 30% do 60euro, czyli przy wpłacie 200euro - 60 gratis. Warunki identyczne jak w promocji powitalnej.

KLIKNIJ i zarejestruj się na www.ComeOn.com

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Rozmawiałem teraz na chacie ComeOn, bonus 100% do 25 euro.
Ale niezbyt kumaci są w customer service, ponieważ powiedzieli, że w PLN nie można grać, a z tego co widzę teraz przy rejestracji, są PLN do wyboru.

Status
Zamknięty.