>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Co sądzicie o meczu Dortmund-leverkusen?

Status
Zamknięty.
wikowlkp 0

wikowlkp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja w tym meczu faworyzuję gości. Drużyna z BayArena w rundzie rewanżowej odrabia stracone punkty i pnie sie w góre tebeli z meczu na mecz. Borussia natomiast boryka sie z kontuzjami i jest to znaczne oslabienie nawet przed wlasną publicznościa, która przychodzi na mecze swoich pupili zawsze w liczbie około 70 tysięcy.
Dla mnie Dortmund-Leverkusen 2

Co o tym sądzicie.

WSZYSTKIE TEGO TYPU PYTANIA I KONTROWERSJE DO TEMATU: Dyskusje o Bundeslidze!

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja w tym meczu faworyzuję gości. Drużyna z BayArena w rundzie rewanżowej odrabia stracone punkty i pnie sie w góre tebeli z meczu na mecz. Borussia natomiast boryka sie z kontuzjami i jest to znaczne oslabienie nawet przed wlasną publicznościa, która przychodzi na mecze swoich pupili zawsze w liczbie około 70 tysięcy.

Co o tym sądzicie.

mam co to tego meczu mieszane uczucia wiec go nie uwzglednilem.
sadze ze bedzie remis bo jedym jaki drugim jest &quot;ona na ręke&quot; ale jak bedzie okaze sie ... po meczu :mrgreen: :mrgreen:

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Co o tym sądzicie.

Sadze w mozna postawic troche kaske na Wolfsburg. Mysle, ze Koeln juz nie ma szans i pewnie wyjda na mecz z mysla ze juz &quot;sa poza bundesliga&quot;. Wolfsburg mimo iz slabo gra na wyjazdach powinien wygrac. Kurs bardzo zachecajacy, oscylujacy wokół 3.0 :mrgreen: :mrgreen:

Status
Zamknięty.