Drogi użytkowniku Kamil,
musimy potwierdzić Twoją tożsamość jako posiadacza konta Tobet. Prosimy w związku z tym o przesłanie kserokopii lub skanów poniższych dokumentów (po jednym z każdej kategorii):
Weryfikacja tożsamości. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów (musi on zawierać zdjęcie):
- paszport
- prawo jazdy
- dowód osobisty
- dokument poświadczający obywatelstwo
Weryfikacja adresu. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- rachunek za media wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- rachunek podatkowy
Weryfikacja źródła płatności. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- karta kredytowa zarejestrowana na Twoim koncie Tobet (awers i rewers
- wyciąg z konta karty kredytowej zarejestrowanej na koncie Tobet, wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- zrzut z ekranu przedstawiający profil konta MoneyBookers lub Neteller
Kopie powinny być czytelne i zawierać dopisek z nazwą lub identyfikatorem użytkownika
Co mam jeszcze podać ? Długość buta f**** i średnice ?
Czy to jest normalne?
Karty kredytowej nie posiadam do konta a mieszkam na stancji i rachunki także nie przychodzą na mnie !
musimy potwierdzić Twoją tożsamość jako posiadacza konta Tobet. Prosimy w związku z tym o przesłanie kserokopii lub skanów poniższych dokumentów (po jednym z każdej kategorii):
Weryfikacja tożsamości. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów (musi on zawierać zdjęcie):
- paszport
- prawo jazdy
- dowód osobisty
- dokument poświadczający obywatelstwo
Weryfikacja adresu. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- rachunek za media wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- rachunek podatkowy
Weryfikacja źródła płatności. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- karta kredytowa zarejestrowana na Twoim koncie Tobet (awers i rewers
- wyciąg z konta karty kredytowej zarejestrowanej na koncie Tobet, wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- zrzut z ekranu przedstawiający profil konta MoneyBookers lub Neteller
Kopie powinny być czytelne i zawierać dopisek z nazwą lub identyfikatorem użytkownika
Co mam jeszcze podać ? Długość buta f**** i średnice ?
Czy to jest normalne?
Karty kredytowej nie posiadam do konta a mieszkam na stancji i rachunki także nie przychodzą na mnie !