>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Chile 2010

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
VS

Trochę rozmyślałem nad tym typem. Ale jednak wyszło mi, że warto zaryzykować po takim kursie. Co prawda to mecz towarzyski ale do rozgrywek zostało już tylko półtora tygodnia więc czas najwyższy by forma szła w górę. Dzisiaj Colo Colo zagra z wieloma nowymi zawodnikami. Tutaj głównie chodzi o formację defensywną oraz bramkarza. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało ale obawiam się, że za pierwszym razem może nie wyjść to najlepiej i coś stracą. Audaxu składu niestety nigdzie nie znalazłem chociaż szukałem z pomocą innych ale na żadnym z 5 serwisów o piłce w Chile, ani nawet na oficjalnej nie podali składu. Więc mogę strzelać jaki wyjdzie. Pewnie w ataku zobaczymy nowy nabytek Mario Caceresa, który dopiero co przyszedł z San Luis Quillota. Liczę na rezerwy na bramce i w obronie. Z resztą nawet jak Audax grał w podstawowym składzie w lidze to obrona nie była najmocniejszym ich punktem. Kilka dni temu Audax grał towarzysko z Deportivo La Sereną i przegrali 0:2 ale trzeba przyznać, że La Serena wzmocniła się kilkoma ciekawymi graczam i mogą być groźni w tym sezonie. Teraz sądzę, że będą chcieli się pokazać z dobrej strony przeciwko mocnemu przeciwnikowi jakim niewątpliwie jest Colo Colo. I jeszcze garść statystyk. Colo Colo w ostatnim sezonie w 34 meczach strzelili 67 goli co daje prawie 2 gole na mecz. Stracili natomiast 34 czyli idealnie 1 gol na mecz. Jeśli idzie o overy to mieli ich 19. Audax z kolei 75 strzelonych co dało średnią 2,21 oraz 58 straconych-średnia 1,71. Overów aż 28 przy tylko 6 underach. Dodatkowo oba mecze pomiędzy tymi ekipami w sezonie 2010 zakończyły się wysokimi wynikami. Audax u siebie przegrał 2:3, a na wyjeździe Audax wygrał 3:1 czyli w obu over 3,5 padł. Dzisiaj co prawda tylko towarzyski ale mecz dość ważny i zapowiada się ciekawie ale ze względu na typ spotkania taka niska stawka.
Mój typ:
Over 3,5 @ 2,35 Bwin⛔0:1

Status
Zamknięty.