Temat jest przeznaczony specjalnie dla tych mniej znanych turniejów niższej rangi. Tam częściej możemy oglądać np. Polaków albo zawodzików znanych, którym ostatnio nie idzie w normalnych turniejach. Zamieszczajcie tu swoje analizy.
ATP Challenger Dniepropietrowsk
(nawierzchnia: hard; pula: 125 000 $)
L.Kubot-T.Cakl 1,42 2,53
Nasz łukasz jeszcze nie zakończył sezonu a ktos już podsumowywał ten sezon. W challengerze jest znacznie łatwiej, więc nie wyobrażam sobie żeby Łukasz odpadł już w pierwszej rundzie z jakimś Caklem. Kurs na Kubota ładny (betgun). Mecz ok. godziny 14tej.
P.Starace-F.Luzzi 1,68 1,99
Potito w tym sezonie wygrał kilka ciekawych pojedynków, natomiast nazwisko jego rywala kojarzy mi sie bardziej z innym sportem. Myślę, że kurs na Starace to prezent od betgun. Polecam
ATP Challenger Dniepropietrowsk
(nawierzchnia: hard; pula: 125 000 $)
L.Kubot-T.Cakl 1,42 2,53
Nasz łukasz jeszcze nie zakończył sezonu a ktos już podsumowywał ten sezon. W challengerze jest znacznie łatwiej, więc nie wyobrażam sobie żeby Łukasz odpadł już w pierwszej rundzie z jakimś Caklem. Kurs na Kubota ładny (betgun). Mecz ok. godziny 14tej.
P.Starace-F.Luzzi 1,68 1,99
Potito w tym sezonie wygrał kilka ciekawych pojedynków, natomiast nazwisko jego rywala kojarzy mi sie bardziej z innym sportem. Myślę, że kurs na Starace to prezent od betgun. Polecam