>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Certyfikat wygranej?

neil 5

neil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy istnieje w owym bukmacherze coś takiego jak certyfikat wygranej?

sw4 13

sw4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, zawsze możesz poprosić o udokumentowanie, że pieniądze zostały wygrane, i są legalne. Słyszałem, że od 20tys wygranej taki dokument dostaje się zawsze, a poniżej tej kwoty możesz o niego poprosić.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co więcej w Fortunie (w porównaniu do innych ziemniaków) bardzo szybko radzą sobie z wystawieniem zaświadczenia jeśli kupon był grany przez internet

L 32

luntrus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Breslau
W dodatku można go odebrać w wielu punktach, a nie w ograniczonej ilości, jak w milenium, czy przede wszystkim totolotku.

D 0

djjeer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie certyfikatu wygranej. Czy może mi ktoś napisać, jak wygląda taki certyfikat, oraz jakie informacje zawiera? Dokładniej to chodzi mi o to, czy oprócz kwoty wygranej są zawarte informacje dotyczące kursów, oraz stawki za jaką zawarty był zakład.
Wdzięczny byłbym, gdyby ktoś mógł zrobić skan i podesłać taki gotowy certyfikat.

PS. w kategorii bukmachera STS zamieściłem podobny wpis (proszę o wyrozumiałość, byc może certyfikaty różnych buków różnią się od siebie)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie certyfikatu wygranej. Czy może mi ktoś napisać, jak wygląda taki certyfikat, oraz jakie informacje zawiera? Dokładniej to chodzi mi o to, czy oprócz kwoty wygranej są zawarte informacje dotyczące kursów, oraz stawki za jaką zawarty był zakład.

Wdzięczny byłbym, gdyby ktoś mógł zrobić skan i podesłać taki gotowy certyfikat.

PS. w kategorii bukmachera STS zamieściłem podobny wpis (proszę o wyrozumiałość, byc może certyfikaty różnych buków różnią się od siebie)

Miejscowość, data, nazwa podmiotu urządzającego grę hazardową, twoje dane, wysokość wygranej

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jest tylko jeden wzór zaświadczenia o uzyskanej wygranej, gdyż reguluje to zapis w Ustawie hazardowej i stosowne rozporządzenie MF:
http://prawo.legeo.pl/site_media/dump/data/du2010/113/0751/2010-07-01/zal1.pdf
...............
Przeczytaj także i to:
Zarobione miliony przestępcy próbowali „wyprać” m.in. wchodząc w układ z zatrzymanymi pracownikami zakładów bukmacherskich FORTUNY i STS, od których kupili zaświadczenia o wygranych na kwotę co najmniej 2mln 200 tys.zł, płacąc im od 4 do 6% od kwoty wypisanej na zaświadczeniu.
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/512341,Bukmacherzy-pomagali-gangsterom-prac-pieniadze
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,10919377,Szajka_bukmacherow_przed_sadem_za_fikcyjne_wygrane.html