>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Cashpoint 100% do 45 Euro

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonusowe świąteczne 10 euro dopiszą 20.12. Co do dziwnego naliczania wczoraj postawiłem 5 zeta na zakład z trzema zdarzeniami na kurs ok 15 (serie B, serie C i Championship), zakład wszedł a w historii mam stawkę 0.56zeta i wygrana 8 zł. Napisałem maila ze szczegółami problemu i czekam. Jak zaczną mydlić oczy (że u nich jest ok itp) to wypłacam te 88 zeta i niech spadają.

:zoltakartka:

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziwne obstawianie cd -&gt; postawione 5 euro -&gt; z konta odjęli 1zł,
postawione 20 euro -&gt; z konta odjęli 6 złotych. Jest ciekawie ale szkoda tego składaka z kursem 15 ???? . Może mają jakiś przelicznik zły mylą złotego z inną walutą he he

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry buk, przelali mi wyplate w 3dni bez zadnych dodatkowych kosztow.
Warunki obortu nieprawdopodobnie dobre depozyt+bonus wystarczy raz postawic po dowolnym kursie. Radze szybko skorzystac, bo jak sie Polacay rzuca, to pewnie zmienia warunki obrotu bonusa ????

S 8

sweetkokos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niech tylko cos zrobia z tym obstawianiem. bo tego nie da sie domyslic. tez zlecilem wyplate wczoraj zobaczymy kiedy bedzie.

D 0

davvidos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
system automatycznie podwaja kwotę depozytu. od dziś obstawianie jest już poprawne bynajmniej na moim koncie złotówkowym ???? peace

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
na prawdę warto do tego wpłacić, napiszcie plusy, ci którzy wypłacili, i dajcie screena jak ktoś może ???? ?

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na razie nie polecam. Support fatalny, odpisuje po 1 dniu. Do tego nie chcą mi dać bonusu pisząc, że jest on tylko przy pierwszej wpłacie. Wczoraj wykonałem pierwszą wpłatę a oni napisali, że bonus został już zrealizowany. Realizowałem na swoim koncie bon(który notabene dostałem od nich na e-mail) i czepiają się, że to była moja wpłata...

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Teraz pisało że dają do 93zł, wpłaciłem tą sumę przez mb i nie podwoili mi mojej wpłaty automatycznie. Napisałem maila ciekawe kiedy odpiszą...
odpisali ale po niemiecku, z tego co dałem rade przetłumaczyć to dopisali mi bonus i faktycznie bonus dopisany.

B 0

bocq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
wplacilem 100 zl i dostalem 100 % czyli na koncie jest 200 zl.
jestescie pewni ze warunkiem wyplaty calej sumy jest postawienie 1 zakladu po minimalnym kursie 1.01? np live?
pozdrawiam

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata jedynie na konto bankowe, i czy mają mecze live na których można obrócić bonus ?