>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Carling Cup 2009/2010

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Kursy bukmacher: bet-at-home
Zapraszam do analiz i komentarzy

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Shrewsbury - Ipswich

W ramach pierwszej rundy Curling Cup , zmierzy się grający na codzień w League Two Shrewsbury z grającym w Chamiponship Ipswich.Goście mają znakomity talent i znakomitego napastnika który już w pierwszym meczu ligowym zdążył wpisać się na liste strzelców Walters mający 25 lat i jest najlepszym zawodnikiem swojej drużyny, Shrewsbury to zespół złożony z rutyny oraz małej dawki młodości jednak jest to mało doświadczony zespół , Ipswich który gra już w Anglii bardzo długi czas jest mocno rozponawalnym zespołem i jeżeli przegra z takim zespołem już w pierwszej rundzie to będą po prostu oszmieszeni, typuje zdecydowanie zwycięstwo Ipswich.
Shrewsbury - Ipswich - 2 @@ 2,10 Bwin

Jutro postaram się coś dopisać ale jeszcze proponuję ::

Hereford United - Charlton Athletic -2 @@ 2,05 Bwin
Colchester United - Leyton Orient 1 @@ 1,80 Bwin
Cardiff City - Dagenham &amp; Redbridge - 1 @@ 1,45 Bwin

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś puściłem lekko tasiemkę napisze tutaj parę write up&#39;ów do kilku spotkań i może jednak kogoś powstrzymają na grania paru peFFniaków w I. rundzie Carling Cup.
MK Dons - Swindon
Swindon 0:1 X2 @ 1.37
W zespole gospodarzy lekki chaos jak u wielu ekip na początku sezonu przed spotkaniami w krajowych pucharach, mają nie zagrać aż 8. podstawowych zawodników. U Swindon organizacja na jakim takim poziomie parę kontuzji jest lecz trener jak i zawodnicy w wywiadach zapowiadają walkę o awans jak i o wzrost morali kibiców ponieważ przegrali ostatnio 5-0 w lidze, gdzie tutaj chcą się odkupić i awansować do kolejnej rundy. Mnie na taśmie zadowoli wynik jeśli już eliminujący Swindon to po zaciętym spotkaniu i przegraną jednym golem.
Reading - Burton
Burton 0:1 X2 @ 1.57
Najwyższy kurs na tasmie lecz jednak z Readin&#39; ucieka sama elita ponieważ samych 10. graczy wylatuję na mecze reprezentacyjne plus do tego garstka kontuzji więc nie wiem ale to może naprawdę pokrzyżować dobrą koncepcję trenera jeśli pół składu wypada z powodu grania dla swojego państwa. Będę uradowany przy tej samej sytuacji co z Swindon.
Gillingham - Plymouth
Plymouth X2 @ 1.41
U gospodarzy też bardzo dużo kontuzji począwszy od bramkarza, trzech obrońców, pomocnika jak i napastnika u gości nie zagra jedynie jeden piłkarz z podstawowego składu. Lifetime H2H 32-15-23 czas się poprawić przy absencji gospodarzy gdzie nagrodą będzie awans do kolejnej rundy.
Barnet - Watford
Watford X2 @ 1.24
Barnet nie dość że z niższej ligi to zagra dzisiaj prawdopodobnie jednym napastnikiem który ma 40. lat i gra non stop od 3. meczy, drugi Teddy Sheringham to z niego na pewno nie jest i nie wiem czy wytrzyma jako jeden z nielicznych bombardierów którzy muszą wklepać bramkę Watford żeby awansowac do kolejnej rundy.
Colchester - Leyton
Leyton X2 @ 1.26
W Colchester też od groma kontuzji Paul Reid, Steven Gillespie te nazwiska dla kibica Brytyjskiej piłki powinny być znane w tym spotkaniu nie wystapią dla gospodarzy, Leyton przyjedzie z całą kadrą gdzie jeszcze nie wiadomo czy zagra wielka lista osób dla gospodarzy między innymi Izzet

buzero 59

buzero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nottingham Forest - Bradford 1 1,47 betsafe

dla mnie pewniak dnia na dzis... dlaczego 2 ligi różnicy to wystarczający powód a zwłaszcza że NF gra u siebie...
jestem tez pewny ze gospodarze nie wystawią na ten mecz podstawowej 11 ale trener Davies na pewno nie posle na mecz samych mlodzikow tylko troche pomiesza rezerwowych , mlodych i kogos z podstawowej 11 na pewno zobaczymy...
rezerwowym wsrod gospodarzy są :
7. Anderson, Paul
8. McGugan, Lewis
10. Earnshaw, Robert
11. Tyson, Nathan
12. McCleary, Garath
21. Smith, Paul
23. Blackstock, Dexter

a przynajmniej tak to sie prezentowalo podczas 1 kolejki ligowej czyli zapewne tych graczy zobaczymy dzis...
w pierwszym meczu gospodarze zremisowali 0-0 ale zrobione transfery w przerwie za 6.955.000 € pokazuja ze NF zamierza w tym sezonie awansowac do premiership...

jezeli chodzi o zespol gosci to 1 mecz nie zaliczy do udanych bo przegral na wyjezdzie 5-0 oddajac mecz bez walki i godzac sie z porazka co pokazuja staty:

Notts County Bradford City
15(7) Shots (on Goal) 7(3)
15 Fouls 12
4 Corner Kicks 4
3 Offsides 3
58% Time of Possession 42%
1 Yellow Cards 1
0 Red Cards 0
5 Saves 9

z czego tylko 2 strzaly oddali z pola karnego reszta to strzaly z poza karnego pola a wiec ciezko im bylo sie przebic przez defensywe rywala natomiast obrona nie funkcjonowala dobrze gdyz pozwolila na oddanie rywalom 15 strzalow z pola karnego ...

nawet jak goscie zagraja w podstawowej 11 nie wroze im sukcesu w tym meczu...polecam handi -1

1- 1,47 (7/10)
1 z handi (-1) 2,30 (4/10)
1 z handi (-2) 4,00 (1/10)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Pary II rundy Carling Cup

Zachęcam do pisania analiz i wyrażania swoich opinii na temat spotkań! ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Norwich City - Sunderland AFC
Już dziś odbędzie się kolejna runda Curling Cup , W której zmierzy się słabiutki Norwich który spadł w zeszłym sezonie z Championship z grającym ostatnio bardzo dobrze Sunderlandem. Norwich w League One nie radzi sobie najlepiej zaliczył 1 zwycięstwo , 1 Remis oraz 2 srogie porażki , Sunderland zaliczył 2 wygrane oraz jedną porażkę. Norwich prezentując obecną formę niema żadnych szans na wygraną z będącym na fali Sunderlandem typuje zwycięstwo gości po kursie 1,70 w Bwin ✅ ✅

T 0

typerexpert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
forum.bukmacherskie.com
Nottm Forest v Middlesbrough - wtorek, 25 sierpień 20:45
Typ:Middlesbrough
Kurs:2.38 @ Pinnacle
Stawka:2/10

Nottm Forest napisał na swojej stronie, że nie traktuje pucharów poważnie. Ważniejsza dla nich jest liga. W obawie przed kontuzjami w zespole zagrają dziś młodzi zawodnicy.
W Middlesbrough zagra prawie podstawowa jedenastka. Trener zwolni maksymalnie 3 -4 zawodników.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Blackpool FC - Wigan Athletic ----&gt; 2 @@ 1,90
Bardzo wysoka linia została wystawiona na Wigan 1,90 moim zdaniem kurs wart ryzyka Blackpool podobno wystąpi bez środkowego stopera który potrafi ustawić zespół &#39;&#39;w tyłach&#39;&#39; Wigan to zawsze zespół premiership który powinien z takimi drużynami sobie spokojnie radzić.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Wczoraj ładnie wszedł mi Birmingham, a dziś powinien wejść Tottenham, który nawet rezerwą powinien sobie poradzić ???? Ten zespół jest o klasę lepszy od tego, co widzieliśmy w zeszłym sezonie w Premiership, a nie sądzę, by odpuścili ten puchar.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa

Wprawdzie spotkania dopiero za 3 tygodnie, ale już teraz można podyskutować na temat tej trzeciej rundy Carling Cup. Kilka meczów zapowiada się dość ciekawie, na City of Manchester Stadium podopieczni Marka Hughesa zagrają z Fulham. Arsenal będzie podejmował West Bromwich Albion, jak wiemy Arsene Wenger w tym pucharze nie wystawia najlepszych zawodników, a mimo wszystko Kanonierzy spisują się w nim bardzo dobrze, tym razem również nie powinni mieć problemów z wyeliminowaniem rywali. Przed nami jeszcze kilka pojedynków drużyn grających w Premiership, Hull zagra z Evertonem, Bolton z West Hamem, Manchester United z Wolverhampton Wanderers, a Sunderland będzie podejmował Birmingham City. Zapraszam do dyskusji i pisania analiz, ale z tym drugim wypada poczekać jeszcze z 2 tygodnie ;)

mako23 27

mako23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
W jutrzejszym meczu Arsenalu na pewno zagrają Wojciech Szczęsny, Aaron Ramsey, Kieran Gibbs i Carlos Vela. Ponadto szansę dostaną bardziej doświadczeni piłkarze, czyli Philippe Senderos i Mikael Silvestre. Oczywiście zagrają również inni zawodnicy, którzy na co dzień nie łapią się do pierwszego zespołu - powiedział Arsene Wenger.

T 0

typerexpert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
forum.bukmacherskie.com
Sunderland – Birmingham – wtorek, 22 wrzesień 20:45
Typ:Sunderland
Kurs:1.95 @ Betfair
Stawka:4/10
Nastroje w drużynie gości przed Curling Cup nie są niestety świetne. Sunderland grał całkiem nieźe w większości gier, ale brakuje im trochę czegoś aby zdobyć potrzebne punkty. We wtorkowy wieczór zagrać nie będzie mógł Lee Cattermole i Marton Fulop.
Birmingham zagra bez: Sebastian Larsson, Damien Johnson, Lee Carsley, Franck Queudrue, James McFadden, Cameron Jerome, Marcus Bent, Martin Taylor, David Murphy oraz Liam Ridgewell. McLeish nie wie za bardzo jaką “jedenastkę ” poskładać na jutrzejszy mecz.
Kursy u Bukmacherów już spadają , Typ na Sunderland wydaje się być dobrą propozycją.

kombajn 1,2K

kombajn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Carlisle - Portsmouth

Zwycięstwo Portsmouth, 1.960, bets son, 3 j.✅

Podróż na Brunton Park będzie długa (750 mil), ale mam nadzieję, że owocna dla Pompey. Menedżer Portsmouth podkreśla w wywiadach, że goście, po sześciu porażkach z rzędu w Premier League, potrzebują zwycięstwa jak kania dżdżu i są zainteresowani jedynie takim wynikiem we wtorkowym spotkaniu z drużyną z League One. Z pewnością będzie to ciężki mecz dla obu zainteresowanych stron, ale mam nadzieję, że drużyna z Premiership w końcowym rozrachunku przeważy szalę zwycięstwa na swoją stronę, a kurs jaki oferuje na to spotkanie bets son satysfakcjonuje mnie i tylko ze względu na długą podróż nie testuję go mocniej. Paul Hart podkreśla wagę tego spotkania dla swojej drużyny i wzywa piłkarzy do chodzenia z wysoko podniesionym czołem pomimo najgorszego startu klubu w najwyższej klasie rozgrywkowej. Nie będzie on mógł skorzystać w tym meczu z usług Jamiego O&#39;Hary, Prince&#39;a Boateng&#39;a, Tommy&#39;ego Smith&#39;a i Mike&#39;a Williamson&#39;a (są to zawodnicy nieuprawnieni do gry w rozgrywkach Carling Cup 2009/2010) oraz Steve&#39;go Finnan&#39;a, Hermann&#39;a Hreidarsson&#39;a i Papy Bouby Diop&#39;a (urazy), a także Aruny Dindana, który przechodzi rehabilitację i najprawdopodobniej będzie gotowy do gry za dwa tygodnie. Dajcie spokój, ja wiem, że w angielskich pucharach dzieją się cuda, ale dwie klasy rozgrywek różnicy i nóż na gardle... C&#39;mon Portmouth!

Kadra Portsmouth: James, Ben Haim, Vanden Borre, Belhadj, Kaboul, Brown, Mokoena, Piquionne, Webber, Begovic, Kanu, Utaka, Mullins, Yebda, Ward, Basinas, Hughes.

P.S. Aruna jednak zagrał (i strzelił bramkę).

✅ 2.88 j.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto mi powie jak Arsenal traktuje Carling Cup? ... stałoby się coś jakby już dzisiaj odpadli z WBA? ???? ... jest może już oficjalny skład Arsenalu na dzisiejszy mecz? Pozdro.

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
kto mi powie jak Arsenal traktuje Carling Cup? ... stałoby się coś jakby już dzisiaj odpadli z WBA? ???? ... jest może już oficjalny skład Arsenalu na dzisiejszy mecz? Pozdro.
Wydaję mi się że nie ma takiej opcji ...:&gt; W dzisiejszym meczu szansę dostaną co prawda zmiennicy tacy jak chociażby nasz reprezentant młodzieżówki - Wojciech Szczęsny czy inni młodzi ze szkółki Wengera ale na boisko powinni wyjść również tacy doświadczeni gracze jak Silvestr czy Senderos ... Pewnie i oni i Ci młodziacy będą chcieli się pokazać jak najlepiej bo Wenger lubi przecież dawać szanse młodym perspektywicznym graczom a kto wie czy dzisiaj jeden z nich się nie pokaże z dobrej strony i nie zagra już w sobote w PL a może w środe w LM ?;&gt; może jednym z nich będzie Szczęsny ? Kto wie, także Oni mają o co walczyć :] Jeżeli ktoś miałby odpuścić ten mecz to wydaję mi się że będą to zawodnicy WBA, bo przecież Oni z pewnością mają węższą kadrę i to Oni będą mieli problemy ze skompletowaniem składu, także ja tu widzę Arsenal lub over 2.5 zresztą jak większość typujących :spokodfhgfh:

pozdROWienia ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Arsenal - WBA
Opiekun Kanonierow, Arsene Wenger, jak zwykle w tych rozgrywkach postawi na mlodziez ktora jak wiadomo Arsenal ma jedna z najzdolniejszych na swiecie. Pomimo ze jest to stala praktyka jesli chodzi o Carling Cup to The Gunners nie traca w tych rozgrywkach przez to na klasie i ofensywnym stylu gry gdyz graja z nieco slabszymi druzynami. Dzis na Ashburton Grove przyjezdza lider Championship, West Bromwich Albion. Druzyna ta po zeslorocznym spadku z elity wyspiarskiej pilki postawila sobie za cel jak najszybszy powrot do Premiership i jak narazie plan ten realizuja swietnie, po osmiu spotkaniach zajmuja pierwsze miejsce z dorobkiem 20 punktow (6 zwyciestw i 2 remisy). Nalezy zwrocic uwage rowniez na to ze sa w swietnej dyspozycji strzeleckiej (chocby ostatni mecz, z aspirujacym do Premiership Middlesbrough wygrany na wyjezdzie 0-5). W ekipie Kanonierow odpocznie najprawdopodobniej podstawowa para obroncow a w ich miejsce ujrzymy Silvestra i Senderosa, graczy doswiadczonych lecz nie grajacych na co dzien w pierwszej jedenastce, na bramce szanse dostanie Wojciech Szczesny ktory przez kontuzje Almuni i Fabianskiego jest drugim brakarzem w druzynie. Dalej zagraja miedzy innymi Gibbs, Ramsey czy Vela a ja osobiscie mam nadzieje zobaczyc rowniez takich graczy jak Wilshere czy Merida. Mlodzi Kanonierzy napewno zagraja otwarta pilke bo tak poprostu graja zawsze (w ubieglym roku na tym samym etapie Curling Cup rownie mloda ekipa pokonala Sheffield Untd. 6-0), jest to dla nich szansa by pokazac Wengerowi swoja przydatnosc do pierwszego zespolu. WBA jest rowniez w gazie, pomimo ze to CC to taki mecz bedzie dla nich prestizowy i napewno beda chcieli pokazac troche dobrego futbolu, atmosfera w druzynie jest swietna po ostatnich wynikach. Nie zagraja prawdopodobnie Joe Mattock i Chris Brunt ale za to szanse debiutu moze otrzymac chilijczyk Gonzalo Jara. Spodziewam sie otwartego meczu prowadzonego pod dyktando Kanonierow, dobra dyspozycja gosci z koleji daje nadzieje na to ze nie postawia jedynie na defensywe i postaraja sie o niespodzianke kosztem mlodej ekipy Kanonierow. Zapowiada sie ciekawe widowisko ze spora iloscia sytuacji strzeleckich i miejmy nadzieje ze rowniez goli.

Over 2,5 1,63 Betsafe⛔
Over 3,5 2,5 Betsafe⛔

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal gra młodzieżą ale jak dla mnie to tylko zaleta. Raz, że kursy większe. Dwa, że nie ma mowy o braku zaangażowania. Każdy z tych chłopaków liczy na promocję do I zespołu. A Wenger lubi właśnie po 1-2 udanych meczach wstawiać młodzików do pierwszego składu.
Popieram też typ kolegi na Sunderland, którzy mają mocny skład ale czegoś im brakuje. Trener jednak zapowiedział, że traktuje ten puchar bardzo poważnie i chce zwycięstwa w tym meczu i nawet wspomniał też o czymś więcej w przyszłości :p.
Od siebie dodam też Stoke, które również ten puchar traktuje niemal priorytetowo. W P&#39;ship dobrze wystartowali. Są już bardzo solidną drużyną Premieship ale o sukcesach w tak mocnej lidze muszą zapomnieć. Jedynie szansa na jakieś triumfy pojawia się w pucharach i chcą też zajść daleko.
Pozostałe ekipy z Premiership różnie traktują te rozgrywki. Zazwyczaj według zasady &quot;jak im wyjdzie mecz to dobrze, jak nie to trudno&quot;. Liverpool gra u fanatycznych kibiców w Leeds. Może być ciężko. Zwłaszcza, że w LFC brakuje mi siły ognia wśród zmienników a &quot;starterzy&quot; pewnie odpoczną. Nie zdziwi mnie też porażka Aston Villi, Evertonu czy Tottenhamu dla których najważniejsza jest jednak ligia. Podobnie z Fulham. Man City powinno wygrać . Oto co powiedział Toure : &quot;Mecz z Fulham to dla nas okazja do powrotu na ścieżkę zwycięstw i pokazania po raz kolejny naszego silnego charakteru. Nie byłem zaskoczony tym, że trener wystawił tak mocną jedenastkę przeciwko Crystal Palace, bo sprowadziliśmy sporą liczbę nowych zawodników i mecz taki z pewnością pomógł zespolić zespół. Zagraliśmy dobrze w tamtym meczu i mamy nadzieję powtórzyć to jutro w spotkaniu z Fulham&quot;

Edit wyniki :
Sunderland 2 - 0 Birmingham C. ✅
Stoke C 4 - 3 Blackpool ✅
Arsenal 2 - 0 West Bromwich A. ✅

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Arsenal Londyn - West Bromwich Albion
Na Emirates Stadium o godzinie 20:45 czasu polskiego rozegrany zostanie mecz III rundy Carling Cup. Arsenal Londyn zmierzy się z West Bromwich Albion. Jak wiemy w ramach rozgrywek o Puchar Ligi Angielskiej, Arsene Wenger oszczędza najlepszych piłkarzy, a daje szanse tym, którzy w spotkaniach ligowych czy europejskich pucharów grają bardzo sporadycznie. Pomimo praktycznie całkowitej zmiany wyjściowej jedenastki, Arsenal w Carling Cup pokazuje się z dobrej strony, chłopcy mają wielką ochotę do gry i robią wszystko aby nieco przybliżyć się do podstawowego składu. W ubiegłym sezonie Kanonierzy pokonali między innymi Sheffield United aż 6:0 i Wigan 3:0, jeszcze lepiej było w poprzednich latach, wystarczy wspomnieć choćby niezapomniany mecz z Liverpoolem na Anfield i zwycięstwo 6:3. W dzisiejszym spotkaniu w składzie gospodarzy zobaczymy takich piłkarzy jak Carlos Vela, Mikael Silvestre, Aaron Ramsey, Philippe Senderos, Kieran Gibbs czy Jack Wilshere, w bramce Kanonierów stanie nasz rodak, Wojciech Szczęsny. West Bromwich od początku sezonu prezentuje się znakomicie, widać, że zależy im na szybkim powrocie do Premiership, wart podkreślenia jest ostatni mecz WBA z Middlesbrough i zwycięstwo 5:0. Myślę, że zdecydowanie bardziej zależało będzie zawodnikom Arsenalu, za pewne na Emirates Stadium pojawi się około 58-59 tysięcy widzów więc piłkarze nabiorą dodatkowej motywacji, stawiam na zwycięstwo Arsenalu i do tego typu jestem w pełni przekonany.
Moje propozycje: Arsenal - 1,40 // Powyżej 2,5 goli - 1,55
Jutro napiszę coś odnośnie spotkania Tottenhamu.

A 0

a_mike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal Londyn - West Bromwich Albion

To, że młodzież w Arsenalu jest bardzo uzdolniona to fakt, lecz nie przemawia do mnie dzisiejsza kadra na mecz, dlatego bardzo krótko pisząc, istnieje duże prawdopodobieństwo, że Arsenal tego meczu po prostu nie wygra.

Kadra Arsenalu: Wojciech Szczęsny, James Shea, Philippe Senderos, Mikael Silvestre, Kieran Gibbs, Armand Traore, Kerrea Gilbert, Kyle Bartley, Mark Randall, Francis Coquelin, Craig Eastmond, Emmanuel Frimpong, Nacer Barazite, Aaron Ramsey, Gilles Sunu, Jack Wilshere, Carlos Vela, Sanchez Watt.

Stąd dosyć optymistycznie: X2

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miedzychód
Mnie bardzo ciekawi kadra Liverpoolu na dzisiejszy mecz...
Ja znalazłem takie informacje, mają zagrać (nie jest to pewna informacja, mniej więcej)
Ayala, Spearing, Ngog, Babel, Voronin, Degen, Grek, Kuyt, Benajoun
w bramce Diego albo Cavalieri
Wie ktoś coś o tym?

Status
Zamknięty.