>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Call of duty Modern Warfare 2 gracie, nie gracie :>

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Witam jak tam opinie na temat niedawnej premiery kolejnej części COD&#39;a?
Gracie? Przeszliście? Co Wam się najbardziej podobało, a co nie. Piszcie wypowiadajcie się.

Dla mnie świetna gra, rzadko w cokolwiek gram, jednak tym razem naprawdę wkręciłem się w klimat gry. Super grafika plus dźwięk 5.1 i potem cały dzie po zamknięciu oczu widzisz celownik ????
Zapraszam do konstruktywnej dyskusji.

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie
Świetna gra ale jak zawsze w CoD bardzo krótka kampania, w 3 dni udało mi się skończyc na 3 poziomie trudności. Grywalnośc świetna, gra bardzo mnie pochłonęła, duże urozmaicenie misji też na duży plus. Pograł bym chętnie w multiplayera ale niestety pewnie jak większośc aktualnie posiadam piracką wersje. Wie ktoś może jak to obejśc żeby na piracie można było przez siec poginac?:&gt;

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
grał ktoś w tego CODA na PS3 ?

Do dzis dzien nie wiem jak ktos moze grac w strzelaninki na konsoli, albo w bijatyki badz gry sportowe na kompie bez zadnego pada ...

ale to taka mala dygresja :p

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Simons, a czemu nie w strzelanki na konsoli? Mi tam na xboxie fajnie sie gra, kwestia przyzwyczajenia ;]

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SimonS:
Napisales cos nieprawdziwego. Na obecna generacje konsol wychodzi bardzo duzo strzelanek, a to wlasnie dlatego, ze usprawniono sterowanie. W tej chwili konsole sa juz lepsze do tego typu gier niz PC.

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
W Coda nie gram,gra na niskich detalach,to nie to samo,co gra na wysokich.Ostatnio pykam w NBA 2k10,chyba najlepsza gra sportowa jak powstała,napisać o grafice ze jest zajebista to obraza dla tej grafiki :-D,inne gierki sportowe tj FIFY,Peesy,NHL i NBA Live się chowają przy NBA 2k10,zajebista też jest MLB 2k9.NBA 2k10 na full detalach(trzeba mieć zajebistą maszynę żeby grać na full detalach)wygląda tak
http://www.youtube.com/watch?v=bblCcWqbWwc
(Tak to nie transmisja telewizyjna,to NBA 2k10):jezora:

half 4

half

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biala Podlaska
Gra bardzo dobra nie szkodzi, że krótka ponieważ przejście jej zajmuje niespełna 6 godzin. Ja jednak wolę te 6 godzin mieć takie jakie jest czyli pełne napięcia niż 12godzin beznadziejnych misji ????