zebedebe dobry typ :spokodfhgfh:
Ja spróbuje:
GWD Minden vs. HSV Hamburg -5,5
Typ: handicap na HSV
Bwin: 1.70
Minden zajmuje przed ostatnią pozycję w tabeli i rzuca naprawdę mało goli - najmniej w lidze [114]. Mniej ma Wetzlar ale rozegrali jeden mecz mniej. HSV rzuca dużo - zapewnia im to Pascal Hens, Jansen, bracia Gille...
pzdr.
P.S/ Gdzie można oglądać na żywo w tv mecze lig zagranicznych? Wiem że na Eurosporcie 2, ale takiego programu nie ma w mojej kablówce. Może jakos przez internet ktoś tu na forum ogląda handballa?
DSF - bardzo czesto jest jakas transmisja moze tez leciec na ZDF ARD ????Tusem Essen - VFL Gummersbach 30:36
P.S/ Gdzie można oglądać na żywo w tv mecze lig zagranicznych? Wiem że na Eurosporcie 2, ale takiego programu nie ma w mojej kablówce. Może jakos przez internet ktoś tu na forum ogląda handballa?
mimo obietnic, liga mistrzów dostępna w większości na eurosport 2. Dodatkowo z tego co wiedzę, dzisiejszy szlagier będzie pokazywany w formie retransmisji :;/:W DSF Bundesligę, a na standardowym Eurosport ma być chyba Liga Mistrzów.
THW najprawdopodobniej bez Karabaticia i Zeitza! <- nie sprawdzone na 100% info / uważałbym na ten handi..THW Kiel v HBW Balingen-Weilstetten
14/10/2007 godz 15:00
Ma ktoś jakieś propozycje co do tego meczu? Handicap -8,5 na THW troche wysoki. Jakby było 6,5 to bym gral pewnie.
Bwin (-8,5) kurs 1,85
Sportingbet (-8,5) kurs 2,075
Wygrana Kiel pewna, ale chcialoby sie zarobića kurs 1.01 nie zacheca ???? pzdr
Chyba kontuzja ich meczy nadal. Z niemieckiego orzeł nie jestem i tak na czuja sobie przetłumaczyłem z ich stronki że Karabatic wrzuci dopiero w grudniu. Na szczęście dla Zebr teraz przerwa miesięczna w lidze mistrzów.Co sie z nimi dzieje nie wiesz? Z Gummersbach [31:33 dla Kiel] tez nie grali.
Zdecydowałem się na NO BET.
pzdr.
Kiel v HBW 36:21 (15:7) [-15]
Można było grać ]:-> bywa...