myślę że dasz radę w każdym bukmacherze to zrobić, zależy tylko od przeglądarki w telefonie. Mając dane przelewu z przelewy24 robisz tradycyjny przelew i powinno być ok.
Dałem radę zrobić przelew z komórki via P24 z tym,że tylko przez przeglądarkę.Kilka razy już wpłacałem już z Alior Sync,ale było to jeszcze pod koniec 2012 roku.
Najlepiej mieć zdefiniowanego odbiorcę,czyli tzw:szablon.
Logując się do buka trzeba przejść przez etap kiedy pokaże nam się nr transakcji P24-...-....
Wówczas należy go spisać, wejść na stronę banku, otworzyć zakładkę klienci zdefiniowani i wykonać przelew.
Wcześniej jednak trzeba w tym szablonie wpisać,wprowadzić kwotę którą wpłacamy i zmienić nr transakcji na ten, który pokazał nam się jak rozpoczynaliśmy proces depozytu.
Dalej już tylko zatwierdzamy. Należy pamiętać żeby otwierać stronę tradycyjną bukmachera.
Jest to jednak czasochłonne,bo komórka nigdy nie zastapi nam normalnego komputera.
Od ostatniej mojej wpłaty minęło ponad pół roku. Być może to jednak jest już nieaktualne,to co opisałem,gdyż bukmacherzy bardzo mocno rozwinęli swoje wersje aplikacji mobilnych.