>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher pierwszzy.

R 3

robkal02206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam już 18 lat ale nie posiadam jeszcze dowodu. Będę miał za jakieś 2 tyg. w jakim Buku mogę założyc już sobie konto ? jaki będzie najlepszy.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Będziesz mieć dowód to sobie założysz konto.Jak niby chcesz uzupełnić niektóre weryfikacje/przejść ową jeśli nie masz dowodu?

A 0

arato

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będziesz mieć dowód to sobie założysz konto.Jak niby chcesz uzupełnić niektóre weryfikacje/przejść ową jeśli nie masz dowodu?

Nie nabijaj postów trollu.

@robkal02206

Oczywiście ,że możesz założyć sobie konto, ja ci polecam takich bukmacherów jak bet365 i beat-at-home.
Sam osobiście obstawiam na beat at home i bardzo polecam ci tą stronkę.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie nabijaj postów trollu.

@robkal02206

Oczywiście ,że możesz założyć sobie konto, ja ci polecam takich bukmacherów jak bet365 i beat-at-home.
Sam osobiście obstawiam na beat at home i bardzo polecam ci tą stronkę.

Przepraszam doświadczony graczu i forumowiczu,niech zakłada gdzie tylko ma ochotę,JW na 100%(j...ć weryfikację).

No i piona za ten bit????

tomashov 0

tomashov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Jak już pisałem, dowód potrzebny jest do wypłaty. Czasemi zdarza się, że jakiś buk zablokuje konto ot tak, bez zlecania wypłaty, ale dzieje się to sporadycznie...no i jeżeli to Twój pierwszy buk o uwierz mi, Ciebie to nie spotka (nie sądzę aby Twój obrót na koncie zwrócił czyjąkolwiek uwagę)
Ale b-a-h nie wydaje mi się, żeby był najlepszy na początek. Mają co prawda przejrzystą stronę jednak marża jest naprawdę spora, co, szczególnie dla początkujących prowadzi do szybkiego bankructwa. Zdecydowanie bardziej bet365, (super oferta), a jeśli nie przerazi Cię interface to pinnacle (niskie marże)
pozdrawiam