>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Buk bez "pośrednika"

C 0

cleverleypl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heja. Mam pytanko, czy aby doładować swoje konto w bet365.com trzeba korzystać z jakichś &quot;pośredników&quot; typu moneybrookers? Jeżeli tak, to czy znacie jakiegoś dobrego buka, w którym można robić przelewy bezpośrednio z banku? Pozdro

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz bezpośrednio przelewem, z tym że trwa to 2-3 dni. Przez przelewy24 nic nie kosztuje ale trwa to minutę.

C 0

cleverleypl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A muszę mieć konto na przelewy24? Jeżeli te pytania są głupie to wybaczcie ale niezbyt się na tym znam ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Tam się nawet nie zakłada konta, zainicjuj wpłatę przez p24 i postępuj krok po kroku.

K 29

kalonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mrozy
Ale na bet365 nie ma opcji wpłaty przez przelewy24. Ma za to trustly a to działa tak samo czyli przelew dochodzi w kilka minut.

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale na bet365 nie ma opcji wpłaty przez przelewy24. Ma za to trustly a to działa tak samo czyli przelew dochodzi w kilka minut.

uwazalbym na trustly, ostanio zlecilem tam wplate to na zrealizowanie czekalem 2 dni i w sumie to poniej anulowalem i wpacilem innym sposobem. To trustly jest dziwne ja bym tego nie uzywal

delikwent 36

delikwent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GDZ
siemanko. heh wbiajam dzis po dłuzszym czasie na bet365 i nie ma tak popularnych przelewów24 z ktorych zawsze korzystałem, ale widze ze dali alternatywne rozwiązanie o ktorym juz wspomnieli koledzy wyżej, a więc opcja trustly. z 4 buków z których kiedykolwiek korzystałem tylko w 365 musiałem przejsc weryfikacje, teraz korzystam z pinka i ostatnia wypłata poszła bezproblemowo w 3dni robocze, w piatek zlecone, we środe doszło. pozdrawiam.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
Z nie lepiej wypłacać kasę przez Skrill lub Neteller i nie czekać kilka dni, a kilka godzin.
Można przemieścić ją później błyskawicznie do innego buka z najwyższym kursem.

A nie patrzeć tylko na prowizję. Przecież te kilka złotych prowizji to można sobie błyskawicznie odbić, grając po najwyższym kursie. Pieniądz musi być w ruchu i musi pracować. Ch.. by mnie strzelił, gdyby miał czekać na kasę parę dni i w tym czasie grać po mizernych kursach albo nie grać wcale.