>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bramki w ostatnich minutach

melessio14 0

melessio14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi mi o zakłady live. Przeważnie jeżeli w meczu jest około 90-92 min BAW przestaje przyjmować zakłady, a kursy na brak następnej bramki sa w okolicach 1,05 a nawet poniżej. Jednak zauważyłem coś na przykładzie dwóch spotkań:

14 Maj 2006 Milan - Roma
Wynik 1-1 utrzymuje się do 91 min a w tym czasie kurs na brak kolejnej bramki wynosi 1,22(!) i oczywiście po chwili rzut karny i bramka dla Milanu

28 Maj 2006 Chorwacja - Iran
Tutaj minuta 94 wynik 1-2 dla Iranu a kurs na brak kolejnej bramki wynosi 1,1 i po chwili rzut karny i bramka dla Chorwacji

Po ostatnich skandalach w Serie A zwracam wiekszą uwagę na takie szczegóły.
Nie wydaje wam się to dziwne.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Kiedyś jak stawiałem na BAW, bardzo często grałem live. To przeważnie w końcówkach meczów. Raz udało mi się dopatrzeć możliwość zgarnięcia kasy.

Obstawiłem w 92 minucie, a sędzie doliczył 3 minuty. Kurs 1,10. Kurs może przesta wysoki, iż Empoli w końcóce (89 minyta bodajże) strzeliło bramke na 1-0. I tak się skończyło. Ja miałem zysk 14zł (mogłę za wieszą kase postawić)

Obstawianie na live jest dobrą rzeczą, tylko trzeba wieszieć co grać.

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi mi o zakłady live. Przeważnie jeżeli w meczu jest około 90-92 min &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; przestaje przyjmować zakłady, a kursy na brak następnej bramki sa w okolicach 1,05 a nawet poniżej. Jednak zauważyłem coś na przykładzie dwóch spotkań:

14 Maj 2006 Milan - Roma
Wynik 1-1 utrzymuje się do 91 min a w tym czasie kurs na brak kolejnej bramki wynosi 1,22(!) i oczywiście po chwili rzut karny i bramka dla Milanu

28 Maj 2006 Chorwacja - Iran
Tutaj minuta 94 wynik 1-2 dla Iranu a kurs na brak kolejnej bramki wynosi 1,1 i po chwili rzut karny i bramka dla Chorwacji

Po ostatnich skandalach w Serie A zwracam wiekszą uwagę na takie szczegóły.
Nie wydaje wam się to dziwne.

A dlaczego wybrales akurat mecze gdzie bramki zostaly strzelone w doliczonym czasie gry?
Moze nalezalo by obliczyc na ile spotkan rozegranych bramki padaja w doliczonym czasie gr.
No chyba ze masz jakies konkretne dowody to wtedy inna sprawa...