>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonus urodzinowy.?

enomy 0

enomy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Witam.
Mam pytanie bo wchodze dzisiaj na bwina i patrze ze mam zawarte dwa zaklady po 10zl ktorych nie zakldalem, wiec wchodze w &quot;operacje na koncie&quot; i patrze ze wczesniej tez byly zawarte dwa zaklady po 10zl (niestety przegrane) i pomiedzy tymi zakladami byla wplata 40zl wiec niby moje pieniadze sie zgadzaja ale zastanawiam sie czemu zostaly wplacone pieniadze i zalozone zaklady. Chce dodac ze wczoraj mialem urodziny i czytalem ze jest jakis bonus 40zł (tylko czemu dostalem go na nastepny dzien i sam wykorzystal te pieniadze)

Może ktoś pomoc.? Z góry dzieki. ;]

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
? Nic się samo nie dzieje. Ktoś po prostu zalogował się na Twoje dane i zagrał kupony (rodzina, kumpel ?) albo nie pamiętasz, że stawiałeś. Włamanie osób trzecich też jest jakąś opcją, ale w to wątpię...Sam wykorzystał bonus, kto niby ? System ?

enomy 0

enomy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Pamietalbym ze bym takie kupony obstawil, chociaz bym tak nie obstawil. Kupony takie:
Cztery kupony na dwa mecze, dwa na zwyciestwo 1 druzyny i dwa na remis.
Nikt nie zna mojego hasla wiec to moglbyc ktos znajomy.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze sie nie wylogowales jak schodziles z kompa i ktos inny postawil ? w wersje bledu systemu nie wierze

enomy 0

enomy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Wylogowac sie napewno wylogowalem, mam osobnego kompa i takiej mozlowisci nie ma. ????
Niby nie jest zle bo jeden kupon wszedl i wygalem 21 zl, ale takto mialbym 40zl.
Chcialbym podkreslic ze najpierw zostaly wprowadzone 2 zaklady po 10zl za godzine wplynelo 40zl i za 20min kolejne 2 zaklady po 10zl.