- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Może ktoś z Was się orientuje jakie są szczegółowe zasady bonusu na urodziny, tzn. ile razy trzeba wnieść kasę do zakładów przed wypłatą? Nie mogę doszukać się regulaminu na stronce.
Na pewno dostałeś maila z tym.Może ktoś z Was się orientuje jakie są szczegółowe zasady bonusu na urodziny, tzn. ile razy trzeba wnieść kasę do zakładów przed wypłatą? Nie mogę doszukać się regulaminu na stronce.
Albo poprostu napiszcie do Supportu .Ehh... no to za późno. Trzeba czekać na kogoś innego kto wpłaci i przeczyta regulamin ????
Dzięki ???? Jak wygram :jezora::-DPs. Wszystkiego najlepszego<PIWO> heh kiedy stawiasz?
Mam pytanie w zwiazku z tym punktem.Czy jesli urodziny miałem 8.02,przelewu dokonam 12,a dotrze on dopiero 17,czyli po uplywie 7 dni,czy wezme udział w promocji?Czyli generalnie czy liczy sie w tym przypadku data dokonania przelewu czy pojawienia sie pieniedzy na koncie?Przy przelewach bankowych udział w promocji biorą tylko transakcje z datą wypadającą w wyżej wymienionym terminie wpłaty.