>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bonus startowy online

bartilandi 26

bartilandi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam, założyłem sobie dziś konto online na fortunie, dostałem wspomniane punkty bonusowe, które można wymienić na darmowy zakład o wartości 15zł. Tak właśnie oczywiście zrobiłem, wszystko przebiegło okey, przyszedł mi email z informacją że zakupiłem właśnie darmowy zakład o wartości 15zł na zakłady online, punkty znikneły z mojego konta, jednak stan konta to nadal 0zł.
Czy to oznacza, że najpierw muszę dokonać pierwszej wpłaty na konto? Czy po prostu muszę być cierpliwy i 15zł pojawi sie na moim koncie np po paru godzinach?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, założyłem sobie dziś konto online na fortunie, dostałem wspomniane punkty bonusowe, które można wymienić na darmowy zakład o wartości 15zł. Tak właśnie oczywiście zrobiłem, wszystko przebiegło okey, przyszedł mi email z informacją że zakupiłem właśnie darmowy zakład o wartości 15zł na zakłady online, punkty znikneły z mojego konta, jednak stan konta to nadal 0zł.
Czy to oznacza, że najpierw muszę dokonać pierwszej wpłaty na konto? Czy po prostu muszę być cierpliwy i 15zł pojawi sie na moim koncie np po paru godzinach?
Bądź cierpliwy pieniążki dotrą na konto.

druy 0

druy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I co dostałeś te pieniądze? Bo ja tez czekam mi nie wiem, czy muszę robić najpierw przelew.

urbasag 90

urbasag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Te 15 zł trzeba obracać jakoś czy nie?
Ile czekaliście na kasę?

druy 0

druy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musicie najpierw zrobic przelew chocby na 2zl, a potem dostaniecie 15zl na zaklady
Nie trzeba nic wpłacać, zleciłem darmowy zakład w czwartek wieczór, a dziś rano już dostałem.

urbasag 90

urbasag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Podobnie jak kolega założyłem konto wczoraj wieczór dziś 15 zł mam na koncie ????
Pozdrawiam i Polecam !

T 4

timon007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a zakładałeś konto z bonusem do pierwszej wpłaty? bo ja także założyłem wczoraj i nic

W 0

waldek83_1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie w przypadku założenia konta po weryfikacji miałem 2100 punktów które wymieniłem na darmowy zakład 15zł czy pieniądze zostana dodane do konta w zakładach internetowych czy kupon zakład trzeba odebrać w placówcde stacjonarnej?

D 20

devorious

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pieniądze dojdą wam na konto, dwojga moich kolegów założyli wczoraj konta dla sprawdzenia ,nic nie wpłacali dzisiaj dostali 15 zł za free.