>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

blokada

K 0

kszychuj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pare lat temu mialem konto na bet365 i poprosilem o jego zamkniecie. Moje zyczenie zostalo spelnione.

Wczoraj jednak postanowilem sie tam zarejestrowac ponownie, wyslalem swoje dokumenty i pomyslnie przeszedlem caly proces weryfikacji. Problem pojawil sie jednak dopiero wtedy kiedy wplacilem swoje pieniadze. Zostalem wylogowany, a wszelkie proby zalogowania sie spelzly na niczym. Wszedlem na chata i pytam sie uroczej Gosi S. co jest grane. NASZ SYSTEM WYKRYL ZE MIAL PAN KIEDYS U NAS KONTO I POPROSIL O JEGO ZAMKNIECIE ABY ODZYSKAC DOSTEP DO KONTA MUSI PAN PRZEJSC ROZMOWE TELEFONICZNA. Pytam sie jej/jego do ktorego konta i co z pieniedzmi, okazuje sie, ze &quot;wszystkie informacje zostana udzielone telefonicznie&quot;. Dobra, prosze o numer. Teraz najwiekszy hit, zostaje poinformowany, ze: TO ONI MAJA ZADZWONIC DO MNIE, A NIE JA DO NICH :grin: :grin: :grin: # Franz Kafka - Proces/Zamek

Byl ktos w podobnej sytuacji?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pare lat temu mialem konto na bet365 i poprosilem o jego zamkniecie. Moje zyczenie zostalo spelnione.
Wczoraj jednak postanowilem sie tam zarejestrowac ponownie, wyslalem swoje dokumenty i pomyslnie przeszedlem caly proces weryfikacji. Problem pojawil sie jednak dopiero wtedy kiedy wplacilem swoje pieniadze. Zostalem wylogowany, a wszelkie proby zalogowania sie spelzly na niczym. Wszedlem na chata i pytam sie uroczej Gosi S. co jest grane. NASZ SYSTEM WYKRYL ZE MIAL PAN KIEDYS U NAS KONTO I POPROSIL O JEGO ZAMKNIECIE ABY ODZYSKAC DOSTEP DO KONTA MUSI PAN PRZEJSC ROZMOWE TELEFONICZNA. Pytam sie jej/jego do ktorego konta i co z pieniedzmi, okazuje sie, ze &quot;wszystkie informacje zostana udzielone telefonicznie&quot;. Dobra, prosze o numer. Teraz najwiekszy hit, zostaje poinformowany, ze: TO ONI MAJA ZADZWONIC DO MNIE, A NIE JA DO NICH :grin: :grin: :grin: # Franz Kafka - Proces/Zamek
Byl ktos w podobnej sytuacji?
hm jeśli zamykasz konto, piszesz do nich oni Ci je odblokowują i możesz bez problemu działać, teraz musisz przejść nową weryfikację zadzwonią do Ciebie i wszystko załatwisz. Więc w czym problem? Chyba lepiej że zadzwonią nie ponosisz kosztów?. Niż jeśli zadzwonisz będą cię łączyć i suma sumaru zapłacisz za rozmowę 30 zł... Cierpliwości ludzie...

K 0

kszychuj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zamknalem to konto pare lat temu juz, nie wyobrazam sobie nawet w jaki sposob moglbym im udowodnic, ze bylem jego wlascicielem: nie pamietam ani czterocyfrowego kodu, ani nicku, ani hasla ani nawet emaila, na ktory konto zostalo zalozone. Dlatego zdecydowalem sie na otworzenie nowego konta i wyslalem dokumenty przed zlozeniem depozytu, aby miec pewnosc, ze wszystko jest w porzadku.
Nie wypada sie przechwalac, ale wplacilem znacznie wiecej niz te 30 zlotych, wiec bylbym spokojniejszy gdybym od razu mogl zadzwonic i wyjasnic sprawe niz czekac. To wlasciwie zabrzmialo jak tekst, ktorym chce sie splawic kogos problematycznego. Niemniej nie trace nadziei ze sie ze mna wkrotce skontaktuja i uda mi sie wyjasnic te sytuacje ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno się skontaktują Bet365 rzadko robi problemy, na przyszłość polecam natomiast pisać do Supportu że zapomniałeś loginu hasła i kodu. Pisałem tak do Bet365 bez problemu mi go dali tylko wystarczyła weryfikacja danych.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Kiedyś jak przygodę z bukmacherką zaczynałem trochę u nich wtopiłem i się wściekłem i zablokowałem u nich konto. Po 2 latach chce odblokować piszę do nich oni mówią że zadzwonią potem się dowiedziałem że konto w najszybszym wypadku po kilku rozmowach telefonicznych odblokują. Pierwsza rozmowa wyglądała tak &quot;dzień dobry tu bet 365 słyszałem bo powiedział mi mój kierownik że Pan chce odblokować konto bet 365&quot;
Potem pytania czy mam problemy z graniem?
Czy za dużo kasy na granie nie przeznaczam?
Czy na pewno chcę konto odblokować?
Dlaczego przerwę w graniu robiłem?
Czy na pewno chcę odblokować?
Potem koniec rozmowy mówią że za tydzień z powrotem zadzwonią.
Po tygodniu rozmowa na temat że to zarząd bet365 musi się zgodzić na odblokowanie konta oraz ich traderzy (jak byłeś na + u nich albo surebety grałeś nie odblokują) znowu jakieś dziwne pytania (dlaczego odblokować czy na pewno) i za tydzień znowu zadzwonią.
Olałem tego buka i nie będę odblokowywać u nich konta są o wiele lepsi bukmacherzy.
Jak ktoś się samowykluczył to tak łatwo konta nie odblokowują.

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś jak przygodę z bukmacherką zaczynałem trochę u nich wtopiłem i się wściekłem i zablokowałem u nich konto. Po 2 latach chce odblokować piszę do nich oni mówią że zadzwonią potem się dowiedziałem że konto w najszybszym wypadku po kilku rozmowach telefonicznych odblokują. Pierwsza rozmowa wyglądała tak &quot;dzień dobry tu bet 365 słyszałem bo powiedział mi mój kierownik że Pan chce odblokować konto bet 365&quot;
Potem pytania czy mam problemy z graniem?
Czy za dużo kasy na granie nie przeznaczam?
Czy na pewno chcę konto odblokować?
Dlaczego przerwę w graniu robiłem?
Czy na pewno chcę odblokować?
Potem koniec rozmowy mówią że za tydzień z powrotem zadzwonią.
Po tygodniu rozmowa na temat że to zarząd bet365 musi się zgodzić na odblokowanie konta oraz ich traderzy (jak byłeś na + u nich albo surebety grałeś nie odblokują) znowu jakieś dziwne pytania (dlaczego odblokować czy na pewno) i za tydzień znowu zadzwonią.
Olałem tego buka i nie będę odblokowywać u nich konta są o wiele lepsi bukmacherzy.
Jak ktoś się samowykluczył to tak łatwo konta nie odblokowują.
To wyobraz sobie taka sytuacje....
jestes wku** piszesz do buka o wykluczenie, bo np. zona nie pozwala grac, za duzo kasy wtopilem itp.....
wiec buk idzie ci na reke, - &quot;masz problem? nie graj my cie wykluczymy, nie ma problemu&quot;
ale potem zmieniasz zdanie (oczywiscie masz do tego prawo) i chcesz grac....
tyle ze jak ci otworza konto, a ty znowu przegrasz kase to na bank napiszesz do nich .. ALE JAK CHCIALEM BYC WYKLUCZONY ODDAJCIE MOJA KASE , PROSILEM O WYKLUCZENIE .... z tego co piszesz to masz problem z graniem wiec zacznij ksiazki czytac, wychodzi taniej ????

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
To wyobraz sobie taka sytuacje....
jestes wku** piszesz do buka o wykluczenie, bo np. zona nie pozwala grac, za duzo kasy wtopilem itp.....
wiec buk idzie ci na reke, - &quot;masz problem? nie graj my cie wykluczymy, nie ma problemu&quot;
ale potem zmieniasz zdanie (oczywiscie masz do tego prawo) i chcesz grac....
tyle ze jak ci otworza konto, a ty znowu przegrasz kase to na bank napiszesz do nich .. ALE JAK CHCIALEM BYC WYKLUCZONY ODDAJCIE MOJA KASE , PROSILEM O WYKLUCZENIE .... z tego co piszesz to masz problem z graniem wiec zacznij ksiazki czytac, wychodzi taniej ????
Ja u nich zablokowałem konto kilka lat temu jak jeszcze po 2 zł grałem jestem w sumie 40 zł u nich na minusie więc nie jest to raczej problem z graniem ale jednorazowe wkurwienie które doprowadziło do dobrowolnego zamknięcia konta. Nie sądziłem że takie problemy będą robić myślałem że po 6 miesiącach automatycznie konto będzie odblokowane.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja u nich zablokowałem konto kilka lat temu jak jeszcze po 2 zł grałem jestem w sumie 40 zł u nich na minusie więc nie jest to raczej problem z graniem ale jednorazowe wkórwienie które doprowadziło do dobrowolnego zamknięcia konta. Nie sądziłem że takie problemy będą robić myślałem że po 6 miesiącach automatycznie konto będzie odblokowane.

Nie wiem co jest dziwniejsze: czy blokowanie sobie konta przy -40zł czy pisanie wkÓrwienie:? ?

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
Moze nie na temat,ale po co zamykac konto?Rozumiem,przegrywa sie,ma sie dosc,ale wystarczy nie grac,nie logowac sie.Co wam przeszkadza otwarte konto u buka?Placicie na to cos czy cos?Uwazam,ze nawet jak sie nie gra,to warto miec konto-Czasem daja jakies freebety,albo czasem sie nam &quot;zachce&quot; cos obstawic,tak by sie ciekawiej mecz ogladalo.Chcesz skonczyc z bukmacherka?-Nie loguj sie i tyle....(wczesniej czy pozniej i tak wrocisz!)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
A czemu ktoś woli iść na pizze, zamiast kupić sobie kebaba wołowego?Jaki sens jest jeść pizze skoro kebab wołowy jest taki smaczny, zwłaszcza u tego turasa na Szewskiej?Tych co kupują z kurczaka to już w ogóle nie kumam.