>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Blokada wypłaty środków poprzez stronę/bramkę?

P 0

petert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Otworzyłem ostatnio z ciekawości konto na Skrillu. Wpłaciłem środki z Mbanku poprzez mtransfer. Elegancko złożyłem wniosek o wydanie karty. Kwotę odjęto z konta wszystko ok.
Następnie wszedłem na Bet365 i chciałem przelać resztę kasy na buka a tu komunikat próba wykonania niedozwolonej operacji na Twoim koncie, tzn.
Twoje konto Skrill (Moneybookers) jest skonfigurowane w taki sposób, aby blokować płatności wysyłania pieniędzy dokonywane za pośrednictwem naszej strony internetowej lub bramki.
Napisałemdo nich wiadomość po polsku jakieś 2 godzinki temu poprzez menu w suuporcie z prośbą o zdjęcie blokady.
To normalne i zdejmą mi tę blokadę? Przepraszam że tak chaotycznie ale trochę jestem zdenerwowany tą sytuacją.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Otworzyłem ostatnio z ciekawości konto na Skrillu. Wpłaciłem środki z Mbanku poprzez mtransfer. Elegancko złożyłem wniosek o wydanie karty. Kwotę odjęto z konta wszystko ok.
Następnie wszedłem na Bet365 i chciałem przelać resztę kasy na buka a tu komunikat próba wykonania niedozwolonej operacji na Twoim koncie, tzn.
Twoje konto Skrill (Moneybookers) jest skonfigurowane w taki sposób, aby blokować płatności wysyłania pieniędzy dokonywane za pośrednictwem naszej strony internetowej lub bramki.

.

Być może podczas wpłaty zaznaczyłeś że zdeponowane pieniądze nie będą użyte na cele hazardowe ????

P 0

petert

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już wszystko jest w porządku. Dziękuje. Dostałem e-mail że blokada zdjęta, następnie że karta została do mnie wysłana.