>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Blokada konta, a ponowne otwarcie.

fazi2007 65

fazi2007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Canis Majoris
Witam, kilka miesięcy temu napisałem do supportu wiadomość o zablokowaniu konta i braku możliwości ponownego otwarcia. Dziś chciałbym to konto odblokować. Nawet nie chodzi tu o granie, ale było źródłem wielu transmisji dla mnie (pomyślałem niestety o tym za późno). Na jakiej podstawie bukmacher blokuje mi możliwość odblokowania konta? To że wysłałem wiadomość nie znaczy że jest tam mój podpis chociazby. I jak to wygląda jakby chciał otworzyc konto na kogos z rodziny, prawdopodobnie na brata, bo juz z nim o tym rozmawialem? Czy w ogole otwieraja na jeden adres dwa konta? A jesli nie to rowniez na jakiej podstawie?

Trochę do dupy że niechca odblokowac konta.

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Blokują ci możliwość odblokowania na podstawie ich regulaminu, który mówi że jak raz do nich napiszesz i poprosisz o zablokowanie to przed datą podaną w prośbie nie mogą odblokować konta. Proste. A co by zmienił podpis? Wystarczy że prośba kierowana jest z maila podanego przy rejestracji albo bezpośrednio z konta bukmachera. 

A konto inne możesz otworzyć, ba możesz pewnie grać na koncie kogoś z rodziny, byle nie brać żadnych bonusów, jeśli te były wykorzystywane na starym koncie.