>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bledna data urodzin w profilu

P 0

piter1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam,
Zakladalem ojcu konto na bwin.
Wszystko fajnie, tylko odruchowo wpisalem swoja date urodzenia, a polapalem sie po wplacie pieniedzy. Czy to oznacza, ze ew. wyplata zostanie zblokowana(wiem ze dopuki ojciec bedzie grac, i co najwazniejsze pwlacac pieniadze to slowem sie nie odezwa). Co przy weryfikacji konta, gdy wysle im skan dowodu osobistego, a tam inna data urodzenia :/
dzieki za pomoc.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wyślij im maila z prośbą o poprawienie daty, nie powinni robić problemu, bo inaczej przy ew. weryfikacji będziesz miał problem...

1 6

15system

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mialem podobna sytuacje ... beda kazali wyslac odrazu skan dowodu do weryfikacji

P 0

piter1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
Napisalem do bwin korzystajac ze storny i formularza.
Wybralem kategoie zapytania z serii &quot; potwierdzenia danych osobowych&quot; i opisalem sytuacje. Dostalem odpowiedz
Dziękujemy za email.

Uprzejmie informujemy, że w celu potwierdzenia tożsamości należy przesłać w formie zdjęcia cyfrowego bądź skanu kopię dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy. W przypadku dowodu osobistego, prosimy o przesłanie kopii obu stron dowodu.
Dokument można przesłać korzystając z następującego linku :

etc.
Napisalem ponownie ze chodiz mi o zmiane daty urodzenia
i przyszla odpowiedz:
Dziękujemy za e-mail.
Ponownie informujemy, że w celu weryfikacji danych osobowych, podanych podczas rejestracji, prosimy o przesłanie nam dokumentu potwierdzającego Pana tożsamość (dowód, prawo jazdy lub paszport).
Kopię dokumentu należy przesłać, w wersji zeskanowanej lub w formie zdjęcia cyfrowego, za pomocą poniższego linku:

Wnioskuje, ze koresponduje z maszyna....?
Bede nadal pisal, az moj email trafi do istoty ludzkiej,
myslicie ze bwin nie bedzie robil problemu ze zmiana daty?
Ojciec ma urodziny 22go lutego, ja 22 sierpnia i po wpisaniu dnia pojechalem odruchowo swoja date:/
pzdr

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rotfl? ja nie czaje Twojego problemu, czemu nie chcesz im wysłać skoro to ma rozwiązać problem? naprawdę czasami ludzie to mnie rozbijają do reszty. To tak jak ten, który kłócił się z bukiem bo nie chciał wysłać dowodu z twarzą ???? argumentował - nie, bo nie.
albo zagadaj na czacie
Bwin i czat? będzie problem

P 0

piter1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcialem sie upewnic ze nie zblokuja konta bo np. nie zgadza sie data urodzenia.
Wysle im dowod nie ma problemu. Gdzies w regulaminie mi mignelo ze jesli jakies dane sie nie zgadzaja to moga blokowac...W tej chwili data urodzenia i data w dowodzie osobistym nie gra.
pzdr