>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Biuro naziemne

J 0

jay_s15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem zainteresowany otwarciem biura bukmacherskiego naziemnego. Czy my ktos jakies informacje dla mnie jak i gdzie to zaczac!
Dziekuje

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
hmmm ciekawe a co by sie tam robił na jakiej to zasadzi by to dzialało mozesz rozwinac ten wątek bo jestem ciekawy ... :idea:

picia 13

picia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slawków
On by chyba chciał założyć punkt bukmacherski ????
Jak masz lokal to pisz do jakiegoś bukmachera (STS, Prof) oni już załatwią umeblowanie, maszyny i tablicę ;)

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Np. na stronie Profka (http://www.eprofesjonal.pl) kliknij w link współpraca i podaj tam wszystkie dane i jeżeli lokal spełni ich wymagania to powinno być ok. Tylko musisz spełnić pare warunków:

Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą, posiadasz lokal wypełnij formularz. Poszukujemy lokali o powierzchni: 30–50m2, wejście i okno wystawowe od ulicy, parter. Lokalizacja: w rynku, na deptaku, w pasażu, miejsca o dużym natężeniu ruchu pieszych, również w halach dworcowych PKP.

Jeżeli chciałbyś otworzyć swojego własnego bukmachera to musiałbyś posiadać sieć lokali i fundusze i wtedy piszesz pismo do Ministra Finansów, że chciałbyś otworzyć nową firme która będzie oferowała zakłady bukmacherskie i liczyć na pozytywne rozpatrzenie prośby. Jeżeli wyda Ci licencje to już możesz umeblowywać lokal i przygotowywać się do otwarcia ????