>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BITCOIN

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Na takiej samej zasadzie można powiedzieć, że jakbym wiedział liczby w lotka jakie będą to bym je skreślił. Kurs bitcoina jest strasznie niestabilny. Ludzie którzy kupili go jakiś czas temu mają dużo szczęścia, ale czy warto kupywać bitcoina teraz? Ja bym odradzał bo to czysty hazard i chyba nikt nie jest w stanie przewidzieć co się stanie.

Szczęścia? Nie masz pojęcia co piszesz i nie masz pojęcia co to takiego giełda.
Drogi kolego btc stał się sławny nie bez przypadek. Wybili go właśnie ci ludzie co go mieli a że to są bardzo wpływowi ludzie to BTC był skazany na sukces. Problem to taki że te kilka lat temu gdzie btc był tak naprawdę niczym nikt sobie z tego sprawy nie zdawał. Tak zgadza sie inwestycja w btc w tej chwili to duże ryzyko. Ale wątpie by ktoś inwestował teraz wszystkie swoje oszczędności. Bardziej są to wolne środki.
Chyba że w innych celach niż sama gra na giełdzie.

pozi 97

pozi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jak można inwestować swoje pieniądze w takie gówno?
Bys sie bardziej zaglebil temat to bys zrozumial, zarowno bukmachera jak i tam mozna stracic. Trzeba stawiac z glowa.

ziomeczek9393 3,9K

ziomeczek9393

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
jakiś czas temu pisałem że jak dla mnie za późno żeby wchodzić w kryptowaluty nie wiem gdzie jest ten post natomiast chyba teraz otwiera się szansa i chyba warto się zainteresować tematem. rynek mocno poleciał w dół i ja traktuje to jako okazję