>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Biegi narciarskie - sezon 2019/2020 - temat zbiorczy

tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Nie Aronku , prosze nie rań moich umiejętności :)

Wiem , że jestem dowalającym się zgredem - ale nie jestem aż tak nie kumatym żeby mylić mass starty ze startami co 30 sek :) 

Mozna mnie nie lubić - ale zarzucanie mi aż takich błedów to .....a little bobas :) 

Aron bo to dobra opcja komuinkacji - tez widzisz, że lista startowa lekko zmalała i value 1-6 , 1-10 rosnie ??
grałem Stadlober-Carl..........ale Carl nie ma itd itd 

tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
M 5,1K

michael1910

Typer Miesiaca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Łódź
cytat z dnia 7 marca 2020 00:13 przez tyrion77+Jeszcze szybko odnośnie Fridy ....żeby nie było, ze tylko wrzuciłem foto i ...tyle

Frida zawsze zaczyna mega mocno a potem słabnie na dystansie - inna bajka zupełnie z Ebbą - ona zachowuje siły na końcówki , więc jesli po 5/10 km ktoś będzie widział, że Frida zaczyna mocno a potem Ebba kontratakuje ..warto all in grać :0 pozdro 

Ostrzegałeś? No to twój wpis z wczoraj. Frida zaczęła mocno i mocno też skończyła. Niestety Ebbie troszkę brakło sił.

A 1,5K

ar0nek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
cytat z dnia 7 marca 2020 00:13 przez tyrion77+Jeszcze szybko odnośnie Fridy ....żeby nie było, ze tylko wrzuciłem foto i ...tyle

Frida zawsze zaczyna mega mocno a potem słabnie na dystansie - inna bajka zupełnie z Ebbą - ona zachowuje siły na końcówki , więc jesli po 5/10 km ktoś będzie widział, że Frida zaczyna mocno a potem Ebba kontratakuje ..warto all in grać :0 pozdro 

Bylo zupełnie odwrotnie. Ciekawe ilu poszlo za Twoja radą i zagrało all in

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tyrion77+ +1 Punkty
tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
cytat z dnia 7 marca 2020 13:56 przez ar0nek

Bylo zupełnie odwrotnie. Ciekawe ilu poszlo za Twoja radą i zagrało all in

Masz 100% racji , Fridka zaskoczyła mega na końcówce - moja pomyłka , mój błąd , sypie głowę popiołem :)))

ale co do Fridy, że może zaskoczyć troszeczkę ..tak tyci, tyci miałem racje :))) ale taka mini mini , fart