>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bezpieczeństwo transakcji

A 0

albercik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie widzę, że siedzicie dość mocno w tematach związanych z zakładami bukmacherskimi więc może odpowiecie na nutrujące mnie pytanie dotyczące bezpieczeństwa transakcji w zakładych Expekt. Otóż czy rzeczywiście mogę być pewien, że moje dane czy informację o ewentualnych wygranych nie zostaną podane osobą trzecim.

Napiszczcie czy rzeczywiście obstawianie meczy przez internet jest bezpieczne?

Pozdrawiam czekając z niecierpliwością na odpowiedź.

gracjan 0

gracjan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Granie u bukmacherów w internecie jest bezpieczne, jeżeli gra się u sprawdzonych znanych firm bukmacherskich np. Expekt czy betandwin. Są one bezpieczne, ponieważ są to poważne firmy.

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Oczywiscie zdazaja sie czasami koplikacje ktorych by nie bylk w naziemnym buku typu powtorne wysylanie scanu dodwodu lub histroi swojego konta gdfzie sie wplacalo kase na expekt problemy czasem z wyplata ale pzoatym ok:]

C 0

chesster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
A jeżeli ja mam konto w banku ale nie internetowym to moge się zarejestrować?

C 0

chesster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
A czy to jest bezpieczne? Nie wybierze mi ktoś pieniędzy z konta bez mojej wiedzy?

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nierozumiem twojego pytania ???? Zagrozenie &quot;wybrania&quot; pieniedzy z twojego konta takie samo jak wczesniej. Ty poprostu zlecasz expektowi zeby wypłacil Ci kase na twoj rachunek i oni przelewaja pieniazki na twpje taki zwykly przelew ????

C 0

chesster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
A jakiego bukmachera internetowego uwazasz za najlepszego? W jakim osobiście grasz? ????

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
może mi ktoś podać stronę jakiegoś banku gdzie mogę założyć sobie konto. Oczywiście mam nadzieje ze ktoś ma takie konto w necie i korzysta z niego do wpłacania np. kaski do bukow ????

B 0

barnez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
gliwice
może mi ktoś podać stronę jakiegoś banku gdzie mogę założyć sobie konto. Oczywiście mam nadzieje ze ktoś ma takie konto w necie i korzysta z niego do wpłacania np. kaski do bukow ????

troche nie rozumiem o co ci chodzi, teraz praktycznie wiekszosc bankow naziemnych ma obsluge konta przez net wiec wystarczy wybrac bank pod kątem swoich osobistych upodoban, jesli chodzi o typowo internetowy bank to bardzo dogodny jest Mbank, Ja kozystam z PKO Inteligo i z Mbanku jak na razie nie mialem zadnych problemow z wplata czy wyplata pieniedzy , jak tez z innymi operacjami. Jesli zamierzasz wplacac kase do buka ktory ma konto w polskim banku (np. Expekt) to mozesz otworzyc konto w naziemnym banku takim jak PKO, to wystarczy.
Jesli natomiast chcesz wplacac kase za granice w np. euro to polecam Mbank i e-karte wtedy nie bedziesz placil prowizji.