>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betway - regulamin

soulblighter 0

soulblighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema wszystkim. Mam do Was pytanko: Czy otwierając konto u tego buka czytaliście regulamin? Dla mnie ten kuszący bonusik (do 400) wydał się nieco podejrzany i WYJĄTKOWO zajrzałem na warunki rejestracji. Nie wiem jak Was, ale mnie mocno zaniepokoiła treść punktu 1.3 :

&quot; 1.3.1
Możemy odmówić ci zarejestrowania się jako gracza, lub wybrać wyrejestrowanie cię jako gracza z Serwisu Bukmacherskiego w każdej chwili i z jakiegokolwiek powodu.
1.3.2
Potwierdzasz tym samym, że Serwis Bukmacherski nie jest zobligowany do powiadomienia cię o swojej decyzji dotyczącej odmowy, wyrejestrowania i odmowy dostarczenia ci powodów zaistnienia takiej decyzji. &quot;

???? ?!
Czy w takim razie nie oznacza to, żę równie dobrze zaraz po tym jak im wpłace siano mogą mnie zablokować, wykasować i zagarnąć kaskę? Ja póki co się wstrzymałem.
Napiszcie co o tym sądzicie.
Pozdro

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ja mysle ze tu chodzi o naruszenie ich zasad-ale faktycznie jest to niepokojace tym bardziej ze ja juz obracam u nich kase.
porusze ten temat z supportem i dam niebawem znac co i jak i przede wszystkim dlaczego....o ile mi odpisza.....

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ok.napisałem do supportu załaczajac te 2 punkty regulaminu z prosba o wyjasnienia-oto co mi odpisali:

Jezeli okaze sie, ze konto gracza zalozone np. przez pana wykorzystywane jest przez
inna osobe, lub np. konto zostalo zalozone na czlonka rodziny w celu wyludzenia bonusu, zalozenia
kilku kont przez jedna osobe, mozemy zastosowac ta czesc naszego regulaminu. Uczciwy klient nie ma sie czego obawiac.

swoja droga takiego szybkiego supportu to ja w zyciu nie widzialem ???? 10 minut to trwalo- ????

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to napisz coś do Betsafe. Jak ci nie odpowiedzą w 15 minut dostajesz 10 Euro. Ci są dopiero szybcy

soulblighter 0

soulblighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No chyba że tak 8) W takim razie wchodze w to z grubym sianem :twisted:
Pacyff dzięki za inicjatywe ????

P 0

pensylwania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam moglibyscie mi napisać czy ta firma jest wiarygodna i warto w nią wchodzić ? dziękuję za odpowiedz

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie podniecałbym się aż tak bardzo tą promocją , gdyż jak czytam :

Serwis bukmacherski: Zagraj zakład za kwotę 20 złotych po minimalnym kursie 1.70, gdzie przynajmniej jedno ze zdarzeń ma kurs 1.70 (Konieczne jest zagranie minimum 1 zakładu po kursie 1.70, w obrót wliczają się również zakłady Live)

Nie sądzicie , że 1.70 to trochę dużo ? Naszczęście gamebookers mają 1.40 :p

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stary to niejest temat by pogadać czy sądzimy czy niesądzimy że to za dużo - to jest temat o promocjach i bonusach , masz napisane ,wiesz że potrzeba 1.7 ,więc jak już wiesz to wypowiedz sie na temat bonusów a nie na temat tego czy sądzimy że 1.7 to dużo lub nie dużo.Do pogaduszek masz inne działy.

coby182 0

coby182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
dobra Siwy nie marudz, niech mowi chlopak co chce :p

ja wrzucilem tutaj kaske niedawno: 300 zl, no wiec mam teraz 600. nie bardzo chce mi sie wysilac tutaj, bo niestety maja mala ilosc zakladow i dosc niewygodny dla mnie interfejs ???? .
postanowilem trzyamc sie pewnego planu.......
glownie gram kupony po kursie 1.7 - 2.1, gdzie mam do wyboru tylko 2 mozliwosci. osobiscie na kazdy kupon stawiam 2% poczatkowej stawki czyli 12 zl, zeby nie byc stratnym musze trafic conajmniej 15 kuponow czyli zaledwie 30% z 50 (bo 12zl*50=600).
ze zwyklego prawdopodobienstwa wynika ze powinienem trafic okolo 50% kuponow, wiec w takim wypadku bylbym o 210 zl do przodu !! jesli ktos chce pewniej zbilyc sie do tej granicy, to moze zagrac za mniejsze stawki, np 6zl lub 2, ale w takim wypadku trzeba postawic zdecydowanie wiecej zdarzen, jednak jest do bezpieczniejsze ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Stary to niejest temat by pogadać czy sądzimy czy niesądzimy że to za dużo - to jest temat o promocjach i bonusach , masz napisane ,wiesz że potrzeba 1.7 ,więc jak już wiesz to wypowiedz sie na temat bonusów a nie na temat tego czy sądzimy że 1.7 to dużo lub nie dużo.Do pogaduszek masz inne działy.

Koleś napisałem o tym kursie , bo jest tendencja wśród wielu użytkowników , że podapalają się promocją i nie czytają nawet jej zasad. Więc napisałem też o podpukncie , który mówi że trzeba grać takim kursem ! Żeby nabić sobie post idź do Hyde Parku ...

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
uważam że największym minusem BetWay&#39;a w tej &quot;promocji&quot; jest to że liczą się tylko zakłady pojedyńcze z kursem 1.7 i wyższym.

coby182 0

coby182

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
wpadlem na pomysl zeby stawiac w meczach roznych lig tylko na wyniki parzyste, male prawdopodobienstwo ze straci sie swoja kase, o wiele wieksze ze sie wygra *2 poczatkowy kapital ???? . jesli juz obrocimy cala sumke, mozna spokojnie robic z kasa co sie chce ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
tak się jeszcze zastanawiam... bo oczywiście przepisy na betwayu nie sa jakos klarownie podane :?

czy minimalna stawka zakladu pojedynczego po kursie 1.7 i wiekszym, to 20 PLN ?

czy bedzie to samo jesli rozegram to na np. 2 zaklady pojedyncze po 10 PLN (oczywiscie przy tej stawce)

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
skad ty wziales to ze 20 jest stawka minimalna??? w regulaminie jest 20 jako PRZYKLAD