>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bettilt

T 39

tomek009966

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niby mają najlepszą licencję (tzn. najbardziej wiarygodną), ale widziałem trochę skarg na tego buka. Wcześniejsza nazwa to OFFsidebet (jeżeli się nie mylę).
I się zastanawiam czy wpłacać czy raczej nie ryzykować.
Bonus od pierwszego depozytu 100% do 500 zł (obrót z tego co pamiętam tylko x5 po kursie 1.5).
Poprawcie mnie, jeżeli się mylę.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
Niby mają najlepszą licencję (tzn. najbardziej wiarygodną)
:wowsdf::wowsdf:????????
od kiedy to najlepsza czy też najbardziej wiarygodna licencja?!?
Kahnawake Gaming Commission (rezerwat indiański w Kanadzie, pod którym działają Bovada, Intertops, Leon Bets, Sports Inteaction czy Winner Sports) ) to jedna z mniej popularnych licencji, a już żartem jest &quot;trudność&quot; jej otrzymania...
to jedna z mniej wiarygodnych i mniej popularnych licencji i nie wprowadzaj ludzi w błąd
i nie sugerujcie się, że Bovada i Intertops mają tam licencję, Pinnek np. ma też na Curacao, a wiadomo co to za licencja...​

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym odpuścił wpłacanie kasy takim krzakom...
Myślę, że nie są takim najgorszym krzakiem. Korzystałem z ich usług, gdy jeszcze funkcjonowali jako OFFsidebet i nie było problemów. Podejrzane pozostaje tylko to, dlaczego zmienili nazwę :|

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
Podejrzane pozostaje tylko to, dlaczego zmienili nazwę
człowieku, użyj googla i translatora, wejdź na jakiekolwiek zagraniczne forum i poczytaj o OFFsidebet, co robił i jakie ma opinie wśród graczy... imho nie warto w tym momencie.

T 39

tomek009966

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
człowieku, użyj googla i translatora, wejdź na jakiekolwiek zagraniczne forum i poczytaj o OFFsidebet, co robił i jakie ma opinie wśród graczy... imho nie warto w tym momencie.
Spokojnie. Nie denerwuj się. Fajnie, że napisałeś własną opinię na temat tego buka.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to klon offsidebet to odradzam

Guzik sie kolego znasz 1,5k euro ostatnio od nich wyplacilem jedyny minus to ograniczenie do 500 euro dziennie wyplata szybka weryfikacja kursy lepsze niz bah gorsze niz bet365 oferta nie taka slaba a warunki do spelnienia obrotu latwe i co najwazniejsze obrot bonusem jest tylko 10 razy a pisza w regulaminie ze 10 razy depo plus bonus...Takze co tutaj narzekac...Z gorszymi firmami w swojej karierze sie spotkalem poki co na nich złego słowa nie powiem...A i maja live chat po polsku!!

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie też wszystko w porządku. Szybka weryfikacja i wypłata ponad 800 EUR na drugi dzień od zlecenia przez Neteller.

V 0

vt9st

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pogrywa ktos tu jeszcze? Jak z wyplatami w przededniu ustawy hazardowej?

V 0

vt9st

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety sie spoznilem z wyplata do 30.06 i co teraz mozna zrobic? Wyplacic i sie nie bac? Czy mozna powiedziec &quot;zegnam&quot; moim pieniazkom?

V 0

vt9st

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@shingper - strona juz nie dziala, tzreba wejsc przez VPN, wiec troche mi to smierdzi juz, dlatego sie &quot;boje&quot;. Ale jak nie ma czego i mozna sobie zlecic przelew na polskie konto, to faktycznie nie ma czego sie bac? ????