>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetRevolution

Status
Zamknięty.
F 34

forfan6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
D+ w rankingu buków więc jakieś nadzieje są na wypłatę

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
While processing your withdrawal we unfortunately noticed account details that are against the rules of the Free $10 promotion.

- Only for new Members and limited one per Member/Household/IP address. If you are found to have multiple accounts you will not be eligible to withdrawal from any of the accounts.

As a result, we have unfortunately had to decline your withdrawal request. If you have any questions, you may contact us through any of the methods below.

Po wysłąniu skanów billów itp - możecie zapomnieć o jakiejkolwiek wypłacie z tego czegoś.⛔

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
While processing your withdrawal we unfortunately noticed account details that are against the rules of the Free $10 promotion.

- Only for new Members and limited one per Member/Household/IP address. If you are found to have multiple accounts you will not be eligible to withdrawal from any of the accounts.

As a result, we have unfortunately had to decline your withdrawal request. If you have any questions, you may contact us through any of the methods below.
Po wysłąniu skanów billów itp - możecie zapomnieć o jakiejkolwiek wypłacie z tego czegoś.⛔
pisałem że to SCAM ;)

L 0

lupus007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

jak zrobiłeś 2 lub więcej kont na jednym to się dziwisz ?

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak zrobiłeś 2 lub więcej kont na jednym to się dziwisz ?
chłopczyku jak ja grałem u buków to ty jeszcze nawet mama nie potrafiłeś powiedzieć, więc daruj sobie swoje wywody. pisze dla całej reszty żeby nie tracili czasu na tego pseudo buka

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
chłopczyku jak ja grałem u buków to ty jeszcze nawet mama nie potrafiłeś powiedzieć, więc daruj sobie swoje wywody. pisze dla całej reszty żeby nie tracili czasu na tego pseudo buka
????????????

L 0

lupus007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
byś się przyznał szczerze czy to twoje drugie konto bo na pierwszym przegrałęs i sie wkurzyłeś i pomyślałeś ,, odegram sie, nie zorientują sie że to ten sam komp&#39;&#39; i teraz płaczesz i mydlisz ludziom oczy.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spowiadać ci się z niczego nie muszę, bo ty i tak będziesz wiedział swoje, tak jak pisze endriu to scam, świadczą zreszta o tym liczne dowody wypłat z tego buka:] oraz to że nie podlega on żadnej organizacji kontrolującej buki????

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
byś się przyznał szczerze czy to twoje drugie konto bo na pierwszym przegrałęs i sie wkurzyłeś i pomyślałeś ,, odegram sie, nie zorientują sie że to ten sam komp&#39;&#39; i teraz płaczesz i mydlisz ludziom oczy.

A myślisz, że jak działają SCAMowe strony? Myślisz, że napiszą:

&#39;Przepraszamy Twoja wypłata nie zostanie zrealizowana, ponieważ chcieliśmy tylko wyłudzić Twoje dane i hasła oraz dane i hasła wszystkich osób, które się u Nas zarejestrowały. Prosimy nie informuj o tym nikogo, ponieważ liczymy, że znajdą się jeszcze inni naiwni, którzy oddadzą Nam swoje dane za wirtualne środki.

Dziękujemy&#39;

Nie wiem ile kont zakładają ludzie, ale jak dotąd nikt nie wypłacił środków, a ta stronka śmierdzi wałem. Zawsze znajdzie się dobry powód, żeby nie wypłacić pieniędzy, a później całkiem zwinąć interes.

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokładnie - o co tylko chodzi; żeby nikt z was nie robił tam depo przed wypłatą bo szkoda waszej kasy

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam po 14 obrotach ponad 140 $ i jest taka sprawa, że na początku był obrót wymagany 10, teraz jest 100 i na dodatek nie wszystko liczą! Mam niby obrócone 7 razy i do końca jeszcze 93. Wątpię żeby wypłacali, ale poobstawiam po 1/2 puli kilka dni i zobaczymy, a nóż podejdzie. Chociaż na wiele nie należy liczyć, bo może być ban za rzekome multikonto o jakim nie może być mowy.

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wykonałem wymagany obrót i okazało się że bukmacher jest jak najbardziej wypłacalny!

Bardzo miły support (pozdro dla Petera), wysłał nawet w NIEDZIELE przekaz Moneygram tak że kasę odebrałem dzisiaj w banku BGŻ. Normalnie do Polski idzie przekaz przez Western Union, ale że były problemy to poszło Moneygramem ( przekaz moneygram można odebrać nawet na poczcie). Co więcej?
Przelew Moneygram tak jak i Western Union trochę kosztuje i z moich 100$ potrącono mi 24 $. Można było próbować wpłaty mb, ale straszyliście że firma niewypłacalna itp więc nie ryzykowałem. Do wypłaty trzeba było na stronce zuploadować dowód i jakąś fakturę (tutaj też pozdro dla Petera, który na pytanie co zrobić jak nie mam na siebie rachunków, bo po studiach wynajmuję mieszkanie i opłaty płaci właścicielka? Odpowiedział: Gratuluję ukończenia studiów ???? )

Chyba tyle. Jak coś sobie przypomnę zedytuję post

Status
Zamknięty.