>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betradar - konto

A 0

atom111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w ostatnim czasie zainteresowal mnie portal Betradar i to jakie oferuje on możliwosci. Nie ukrywam, ze pomoglby mi on w codziennej pracy bo bukmacherke traktuje dosc powaznie, jednak gdy napisalem pod odpowiedni adres to otrzymalem meila zwrotnego iz nie wspolpracuja z osobami prywatnymi. Z pewnoscia sa tu osoby, ktore maja doswiadczenie z tym portalem, dlatego pytam jak jest naprawde w tej kwestii, bo rozne rzeczy czytalem w internecie, ale zazwyczaj nie bylo problemu aby wykupic u nich subskrypcje, ktora faktycznie nie jest tania, ale bylbym sklonny zaryzykowac. Jesli ktos posiada jakies informacje na temat tego serwisu to czekam na informacje, najlepiej PW. Z gory dzieki za pomoc.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Co do cen w portalu BETRADAR , to mam ich cennik sprzed kilku lat:

&quot; Pricelist
03/2007
Basic Packages:
Sport Fixtures
Price per month € 1.000,00 *) use is restricted to one login
Starting times and dates with daily updates on more than 10 sports one week in advance.
Main focus on soccer and hockey.
Result service 1-2 times per day.
Odds suggestions on selected leagues/sports (*) see appendix 1)
This service is found in the planning module. All starting times and odds are supervised by ISE. The service is distributed with the web interface and per e-mail. There is a possibility to integrate existing external odds compilers in this service.
Price per additional login € 300,00 &quot;

A 0

atom111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a miałes z tym stycznosc?? mozesz powiedziec cos wiecej?

A 0

atom111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jestem zainteresowany wykupieniem subskrypcji czy wiesz moze jak to zrobic?? czy trzeba miec koniecznie własna firme bukmacherska, czy wystarczy moze strona z informacjami sportowymi

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ale napisz czego oczekujesz w zakresie oferty tej firmy , skoro to co kosztuje 1k €/miesiąc i można mieć bezpłatnie na stronach wielu buków - jest dla Ciebie niewystarczające...
Bo każde rozszerzenie obszaru informacji ponad poziom Basic , to dodatkowe koszty.
( Ładnych kilka lat temu &quot;Gazeta Wyborcza&quot; za swój pakiet info dla działu sportu płaciła 4k €/miesiąc ) .

Ponadto na rynku są inne firmy tego typu , jak choćby np. OPTA czy ACTIM STATS - i może tam podejmą z Tobą rozmowy jako z osobą prywatną.

P.s: i jak udało Ci się wypłacić te kilkaset tysięcy PLN wygrane u buka?
http://forum.bukmacherskie.com/f98/jak-wyplacic-spora-sume-z-bukmachera-81344.html

.

T 86

typoman_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisz do czego ma byc Ci on przydatny to moze bede w stanie pomoc. Jest duzo opcji jednak nie wiem w jaki sposob osoba prywatna mialaby wyniesc value z tej ceny.