>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

betathome problem

riki1 13

riki1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Dlaczego w przypadku jak stawiam w Betathome na to,ze druzyna strzeli 1 gola i pada wynik bezbramkowy(nie ma mozliwosci obstawienia,ze zadna druzyna nie strzeli gola)to zostaje kupon uznany za nietrafiony? nie rozumiem tego ale wydaje mi sie to cwanym zlodziejskim chwytem...????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego w przypadku jak stawiam w Betathome na to,ze druzyna strzeli 1 gola i pada wynik bezbramkowy(nie ma mozliwosci obstawienia,ze zadna druzyna nie strzeli gola)to zostaje kupon uznany za nietrafiony? nie rozumiem tego ale wydaje mi sie to cwanym zlodziejskim chwytem...????

bo to jest zakład że musisz być pewien że padnie gol dla gospodarzy a jak nie jesteś to po co go grasz, w jednych bukach byś miał w takim przypadku zwrot a w bahu jest to kupon nie trafiony, i nie ma się czemu dziwić, a z resztą polecam ci http://www.bet365.com i http://www.paddypower.com :-D

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ktos juz kiedys o tym pisal
i suport bah odpisal ze zaklad na dowolny wynik czyli 0-0 jest tą trzecia mozliwocia zagrania tego zakladu i dlatego rozliczaja jako przegrany

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
&quot;Bonusy i promocje...&quot; &lt;--
rozumiem ze masz jakis problem ale sa do tego odpowiednie dzialy na forum i ten w ktorym to napisales takim nie jest

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przenoszę temat na drugi raz patrz gdzie kolego piszesz ????

Rozliczony jest dobrze po prostu trzeba czytać co się obstawia.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś już o tym pisałem. Tak rozliczają i nic im nie zrobisz chociaż moim zdaniem jest to ewidentnie nieuczciwe, perfidnie wprowadzają ludzi w błąd bo w zakładzie 2-drogowym oni mają 3 możliwości

mocko 0

mocko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś już o tym pisałem. Tak rozliczają i nic im nie zrobisz chociaż moim zdaniem jest to ewidentnie nieuczciwe, perfidnie wprowadzają ludzi w błąd bo w zakładzie 2-drogowym oni mają 3 możliwości

Nie jest to oszustwo mylisz sie przeciez stawiasz strzelce pierwszego gola to dopuszczasz do siebie wiadomosc ze musi pasc gol nie pada gol z obu stron to i tak nie strzelili gola jako pierwsi;)