>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betako - opinie

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Wasze opinie na temat polskiej firmy bukmacherskiej Betako.

G 0

gandixnl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stacjonarne buki są w Polsce mało popularne ze względu na podatek itp :]

smithi90 0

smithi90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WMG
Punkty stawiają też raczej w zakamuflowanych miejscach. No i ten kolor i ogólny klimat chyba zniechęca ludzi mimo że mają dość bogatą ofertę wszelakich dyscyplin.

K 3

kolikor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To był do pewnego momentu naprawdę fajny bukmacher.Można było tam zagrać np.takie specyficzne ligi jak Mołdawia,Wyspy Owcze czy Wietnam (piłka nożna), Hiszpania kobiety,Francja kobiety (siatkówka) czy Wielka Brytania (hokej).
Nie wiem co się stało że pozamykali tyle punktów i okroili oferte.Albo ponieśli duże straty albo przegrali rywalizacje z konkurencją.

A 0

a1g3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jest pośmiewisko a nie bukmacher,moja rada to omijać szerokim łukiem

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a1g3 dlaczego tak uwazasz? Podaj jakies argumenty bo mnie zaciekawila Twoja opinia

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a1g3 dlaczego tak uwazasz? Podaj jakies argumenty bo mnie zaciekawila Twoja opinia

np taki że nie potrafią wstawić oferty na swoją stronę. Chcąc w domu na spokojnie wybrać mecze do grania, nie mogę tego zrobić, bo nie wiem dokońca jakie są mecze do grania

A 0

a1g3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pupinho wejdź na to co oni nazywają stroną internetową i porównaj z fortuną to tak jak malucha z mercedesem bys porównał,albo spróbuj zagrac polską siatkówkę,hokej czy koszykówkę a ich bilet,bo oczywiscie u nich nie ma kuponów to wygląda gorzej niż paragon,ze spożywczaka a oferta sam sobie porównaj