>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bet365 Pomoc w poruszaniu się po stronie

citko 0

citko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skoczów
Bawic sie w obstawianie zacząlem niedawno i mam pare pytan:
Zalozylem konto na BetClick i juz po chwili &quot;ROZKMINILEM&quot; ta strone
typowalem razem z &quot;TYPERAMI&quot; na tej stronie. I na BetClick wystarczylo wpisac w wyszukiwarce np Barcelona i wyskoczyl zaklad potem wybieralem ze chce np wynik meczu i GITARA! ???? no ale pogralem tam tydzien z 55zl zrobilem 200 i oblukalem ze na BET365 jest promocja Do 200zl gratis to wyplacilem 200zl z betclicka wplacilem na BET365 dostalem 200zl gratis.
I TU ZACZOLY SIE SCHODY.
Na BetClick bylo cos takiego jak Dzien Po Dniu i tam byly wrzystkie zaklady na dzisiaj jutro i td.
Na Bet365 przezylem szok! niedosc ze niema wyszukiwarki i dzien po dniu to nie wiem gdzie sa typy na dzisiaj itp prosze o opisanie troche tej strony bo w CHAT nie dalo sie dopytac TEAMU Bet365.

S 0

srw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ofertę masz w menu z lewej strony. Klikasz na sport, który Cie interesuje i wyskakuje Ci cała oferta, pogrupowana w ligi/rozgrywki. Zaznaczasz ligi/rozgrywki, które Cię interesują i klikasz symbol ołówka (chyba jest to ołówek ;)) Tam masz podstawowe typy. Jeśli chcesz więcej (np. under/over albo handicapy) klikasz w liczbę obok zakładu (&quot;+27&quot;)

citko 0

citko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skoczów
:p
Powiem tak troche mi glupio wylatuje jak idiota z takimi pytaniami ale naprawde trudno mi sie przyzwyczaic.

Dzieki troche mi to pomoglo✅ no musze posiedziec i to porozkminiac ;)

qbaz 0

qbaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Ja Ci powiem, że też się zdziwiłem, że na bet365 nie ma wyszukiwarki. Moim zdaniem jest to wielki minus tej strony, bo zamiast wpisać wydarzenie i od razu przejść do obstawiania, to musimy ręcznie jakiegoś wydarzenia szukać.

citko 0

citko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skoczów
Dokladnie.
Taki dobry buki bez wyszukiwarki ⛔
Ale juz to ogarnolem i daje rade ????

lexewus 0

lexewus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słuchajcie, a gdzie sie patrzy jakie zawarłem zakłady? :? &quot;twój kupon&quot; czy coś takiego, historia zawierania zakładów itp.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A gdzie można znaleźć angielski czat?
Bo jakoś nie mogę.
Pewnie gdzieś jest widoczne, ale cóż ????
PS. Już mam, można usunąć ????
Użytkownicy - Moje konto - Preferencje