Tak jak w temacie, zakupiłem VPN- NORDVPN i wchodząc na stronę bet365, na środku ekranu zamiast oferty wyświetla mi się szary ekran, ktoś wie co trzeba ustawić aby sobie poradzić z tym problemem ?
Teraz sprawdzałem na swoim VPN-ie i bez problemu wszystkie ich strony działają. Tak więc, to nie ogólna blokada na VPN-y.Próbowałem na Wielką Brytanię i Finlandię
Całoroczny nie toleruje graczy korzystających z VPN-a.
idź szczekać gdzie indziej bo głupoty piszesz nie pierwszy raz.
gdzie nie toleruje? grono ludzi gra przez vpn i nic się nie dzieje juroszkowy posłańcu
idź szczekać gdzie indziej bo głupoty piszesz nie pierwszy raz.
gdzie nie toleruje? grono ludzi gra przez vpn i nic się nie dzieje juroszkowy posłańcu
Dokładnie.
To chyba niektórzy są wyjątkowi i to przeszło rok.
Próbować, czyścić a wejdzie wam.
Jak dotąd działa bardzo dobrze więc jak ktoś pyta odpowiadamy, że TAK, bez problemu jak ktoś robi wszystko dobrze.Jak kilka miesięcy temu pisałem, że bukmacherzy sami zablokują Polaków, to też pisaliście, że to brednie. Może poczekajmy do lipca, kiedy to zacznie obowiązywać blokowanie stron. Wtedy masa ludzi zacznie korzystać z VPN-ów i zobaczymy jak wiele tego typu programów będzie nadawała się do użytku.
Jak kilka miesięcy temu pisałem, że bukmacherzy sami zablokują Polaków, to też pisaliście, że to brednie. Może poczekajmy do lipca, kiedy to zacznie obowiązywać blokowanie stron. Wtedy masa ludzi zacznie korzystać z VPN-ów i zobaczymy jak wiele tego typu programów będzie nadawała się do użytku.