>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BET365 i gra w Niemczech

A 0

adamek99999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Flensburg
Witam mieszkam w niemczech i niedawno założyłem konto w BET365 i przez swoją nie wiedzę nie wiedziałem że w niemczech jest pobierany podatek od każdego zakładu. I mam pytanie czy jeśli mieszkam na stałe w niemczech a mam meldunek w polsce i wszystko to mogę zmienić kraj zamieszkania u nich na polske żeby grac normalnie bez tych podatków?? Jak tak to co im napisać i czy potem nie rozpoznają mnie po IP niemieckim?? i czy nie będzie zadnych konsekwencji?? Proszę o pomoc z góry dziękuje

A 0

adamek99999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Flensburg
Pisałem do nich i napisali mi że jeśli aktualnie zamieszkuje niemcy to muszę mieć konto na niemicy i grać z tym podatkiem od każdego zakładu może napisać im że sie przeprowadzam czy coś??

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
Niemcy jako cywilizowany kraj ma uregulowaną legalnie bukmacher e, więc jak chcesz być uczciwy to musisz płacić podatek, chyba proste nie? Jak chcesz możesz kombinować zmieniać ip czy coś i logować się na polską wersje,z tym, że potem nie płacz, jak ci ewentualnie kasy z wygranych nie wypłacą i będą achy i ochy jaki to buk beee
Ps-znaki interpunkcyjne mile widziane
Pzdr

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety jak koledzy wyżej piszą nie rób takich rzeczy bo w przypadku wygranej. Będziesz miał ogromne kłopoty i będzie niestety &#39;&#39;płacz&#39;&#39;.