Jak już zakładasz temat o promocji to wypadałoby napisać więcej szczegółów o tej promocji, oraz umieścić link, no nie?
Pozdro
napisałem bonus obrót x4 oraz że ci co nie grali to polecam.Czy tak trudno się domyślić , że to bonus od 1-szego depozytu? :zoltakartka:
Ja lubie gdy post jest krótki i treściwy.Być może mało jest tu treści ale bo to bukmacher ma swoją stronkje http://www.Ja daje wędkę a nie rybę ???? ????
Wygrales darmowy zaklad o wartosci 75 zl! Freebet!
Tour de France startuje juz w sobote, a my z tej okazji rozlosowalismy szereg nagrod. Wygrales darmowy zaklad, w wysokosci max.75 zlotych! Po prostu zaloguj sie, postaw na wydarzenie sportowe, ktore zakonczy sie przed 23.00 w niedziele. Jesli nie wygrasz, w poniedzialek kasa wroci na Twoje konto (max.75zl)! Tylko pamietaj - liczy sie pierwszy zaklad, ktory zawrzesz od piatku 6.07 az do niedzieli 8.07.
Jakby tego bylo malo, dorzucamy prawdziwa kase dla tych, ktorzy przylacza sie do wyscigu... po nagrody. U nas mozesz dostac 2500 zlotych ekstra! Sprawdz tutaj.
mam zamiar skorzystać z tej promocji, wczoraj zleciłem przelew
Dostałem od nich coś takiego :
Wygrales darmowy zaklad o wartosci 75 zl! Freebet!
Tour de France startuje juz w sobote, a my z tej okazji rozlosowalismy szereg nagrod. Wygrales darmowy zaklad, w wysokosci max.75 zlotych! Po prostu zaloguj sie, postaw na wydarzenie sportowe, ktore zakonczy sie przed 23.00 w niedziele. Jesli nie wygrasz, w poniedzialek kasa wroci na Twoje konto (max.75zl)! Tylko pamietaj - liczy sie pierwszy zaklad, ktory zawrzesz od piatku 6.07 az do niedzieli 8.07.
Jakby tego bylo malo, dorzucamy prawdziwa kase dla tych, ktorzy przylacza sie do wyscigu... po nagrody. U nas mozesz dostac 2500 zlotych ekstra! Sprawdz tutaj.
Wy też to macie?
Ten bet24 to bardzo niepewna firma
Nie zgodze sie z taką opinią,bezproblemowo przyznali mi bonus 150 PLN i pogłoski które krążą są wyssane z palca a support jest ok