>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bet-at-home

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastków
witajcie
mam pytanie jak w bet-at-home obstawiać w trakcie meczu. pliska pomóżcie mi bo mi już jeden meczyk uciekł.:cry:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chj
witajcie
mam pytanie jak w bet-at-home obstawiać w trakcie meczu. pliska pomóżcie mi bo mi już jeden meczyk uciekł.:cry:
Chodzi ci pewnie o zakłądy Live które nie kiedy są ? , Zwyczajnie klikasz po prawej stronie na dane spotkanie i wyświetla ci się. Normalnie możesz zagrać zakłady które są tam dostępne tylko radzę się spieszyć ;)

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastków
mi dokładnie chodzi o to że był mecz Manchester Utd vs Fulham i chciałem obstawić że strzeli jeszcze bramkę tylko nie wiedziałem jak i mi uciekł. a w live wchodziłem i nie było tego meczu

R 0

robinmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
jeżeli chodzi o BAH&#39;a ma on bardzo ubogą oferte grania na live polecam ci bwina który ma o wiele szersza oferte zdarzeń live ???? i to nie tylko piłki nożnej ale wielu innych dyscyplin sportowych . :-D :spokodfhgfh:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Bet365 ma również bogatą ofertę spotkań, które można typowac na żywo. Posiada też opcję live video, gdzie pokazywane są mecze na żywo. Do tego dochodzi bonus 100% do 500 zł.
Bwin również posiada sporą ofertę live ;)
Wybór należy do Ciebie :]

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastków
mam pytanie jaki to jest kupon &quot;STG&quot; proszę o odpowiedź.