>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bet at Home - pytanie

deloo 7

deloo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam, zamierzam zacząc grę progresja na remisy na bahu,
i stad moje pytanie czy bah posiada jakis limit na ciagłe granie remisami badz jakims ukryty kruczek w regulaminie ktory to okresla?

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z takim stylem gry zostaniesz przyjęty z otwartymi ramionami do każdego buka. Nie bój nic o limity.

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Witam, zamierzam zacząc grę progresja na remisy na bahu,
i stad moje pytanie czy bah posiada jakis limit na ciagłe granie remisami badz jakims ukryty kruczek w regulaminie ktory to okresla?

Bez problemu....progresja jest dla bukmacherów ,,dodatkowym chlebem&quot;,że to tak ujmę.Jeśli jednak przynosiłaby Ci zyski,to będziesz zlimitowany. ;)

P 0

pitroad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jestem nowym użytkownikiem chcę obstawić walkę bokserską

zarejestrowałem się w bah-u udało mi się dokonać wpłaty tylko nie bardzo teraz wiem jak obstawic

jest może jakiś opis które liczby co oznaczaja, zebym nie postawil na przeciwnika przez przypadek ????

z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
witam, jestem nowym użytkownikiem chcę obstawić walkę bokserską

zarejestrowałem się w bah-u udało mi się dokonać wpłaty tylko nie bardzo teraz wiem jak obstawic
jest może jakiś opis które liczby co oznaczaja, zebym nie postawil na przeciwnika przez przypadek ????

z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam
Na głównej stronie po prawej masz bannerki, jeden z nich jest zatytułowany &quot;twój 1 zakład&quot;.