>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bet-at-home 5 euro bez depozytu

Status
Zamknięty.
M 0

michalind

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś, jaki potrzebny obrót? Bo zrobiłem na ruletce 71zł i coś by się przydało wypłacić.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Tylko nie miejcie później pretensji że Wam konta zablokowali.
Promocja ewidentnie nie jest dla Polaków. ;)

D 0

detpistons

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
kurde ma ktoś kartę do Orange za 5PLN, bo konto mam puste a chciałem skorzystać z tych promocji a boje się że jutro promo już zablokują, całą mam niestety na betgun i nie mam jak kupić karty, a bardzo by mi się przydało 10Euro na BAH, jeśli miał by ktoś kartę to mógłbym za nią dać bon za 5PLN do BAH lub 3$ na PP, albo w piątek 10PLN na MB, proszę o pomoc:spokodfhgfh:

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
panowie mam prosbe odkupie odwas dwa bony bo narazie mam popsuta komorke i nie moge wyslac smsa a boje sie ze do jutra promo minie
prosze o pw

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pnowie jak ktos wysylal tego czeskiego smsa to prosze o ten drugi kod aby ktos m igo podarowal!! macie2 kody z tego czeskiego smsa a tylko jeden mozna wykorzystac iwec prosze dja mi go kots na priva.bardoz jest potrzebny

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Daj mi na priva ten drugi kod prosze

Wyslalem zaraz ten kod mojemu koledze, ktory na szybko zalozyl sobie konto. Nie wiem czy mu dopisali bonusa. Chetnie dalbym Ci ten kod, ale juz jest po sprawie.

aduss 5

aduss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
POWODZENIA tym co wyslali u uzyli kilka bonow z tych smsow. Dopiero zakonczylem rozmowe z supportem - ten kod to jest moj pierwszy i ostatni raz, inaczej beda problemy!!! Cwaniackie numerki nie przejda. Ja skorzystalem raz z bonu, ale juz wiecej nie moge, bo jak sie mozemy domyslec zle sie to skonczy ????

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
POWODZENIA tym co wyslali u uzyli kilka bonow z tych smsow. Dopiero zakonczylem rozmowe z supportem - ten kod to jest moj pierwszy i ostatni raz, inaczej beda problemy!!! Cwaniackie numerki nie przejda. Ja skorzystalem raz z bonu, ale juz wiecej nie moge, bo jak sie mozemy domyslec zle sie to skonczy ????

Czyli cie postraszyli tylko, a nic nie zrobili.

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
nic nie zrobia, bon to jest bon niewazne z kad masz wazne ze masz i przestancie lamentowac nic nie zablokuja

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
Zablokuja zaraz promo przez ciebei:kwasny4565:

K 0

kamiso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze ktos sie dowiedizec co bedzie jezeli wykorzystalo sie dwa kupony? (blokada kont czy nic)

A 0

adam21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra wyslalem esa i przyszedl mi vouxher ale jak wpisalem na stronce to wyswietlil mi sie komunikat ze kupon bonusowy nie jest juz aktualny

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Dobra wyslalem esa i przyszedl mi vouxher ale jak wpisalem na stronce to wyswietlil mi sie komunikat ze kupon bonusowy nie jest juz aktualny

Mam to samo. Wykorzystałem tylko jeden :p Ten z czech czy skąś tam. Ten z Pariu właśnie taki komunikat dostaje

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
OTO SLOWA SUPPORTU NA PYTANIE CZY DOSTANE JAKAS KARE ZA WYKORZYSTANIE @ BONOW:
kary nie otrzyma Pan zadnej, prosimy jednak nie korzystac juz wiecej z darmowych bonow

Status
Zamknięty.