>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bet 365 wypłata na inne konto bankowe niż podane na bet365

G 0

gabiiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chodzi mi o to czy mogę wypłacić kasę na inne konto bankowe niż kiedyś podane na tym buku. Ogólnie wpłacałam większość psc i klikając wypłata moge sobie teoretycznie wpisać dowolny bank. Wiecie może jak to jest? Z góry dzięki.

K 119

kinkoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Możesz, tylko to musi być Twoje konto.

G 0

gabiiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, chodzi mi o moje konto, a jesteś pewny? Bo właśnie nie za bardzo chce mi się kombinować z tym starym bankiem, mam nowe konto bankowe na siebie. Czyli nie będzie problemów?

K 119

kinkoc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będzie, ewentualnie przez zleceniem wypłaty upewnij sie na czacie bo może akurat ktoś sie przyczepi i zacznie sie weryfikacja.
W ogóle weryfikowaleś juz konto wcześniej?

G 0

gabiiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, weryfikowałam konto na samym początku wysyłająć dowód osobisty, jeżeli o to Ci chodzi.

G 0

gabiiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, dzięki wielkie za odpowiedź, do zamknięcia ????

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, chodzi mi o to czy mogę wypłacić kasę na inne konto bankowe niż kiedyś podane na tym buku. Ogólnie wpłacałam większość psc i klikając wypłata moge sobie teoretycznie wpisać dowolny bank. Wiecie może jak to jest? Z góry dzięki.

Mozesz wyplacac na kogo konto chcesz , weryfikacja w bet365 jest na takim poziomie ,ze jak na psa zalozysz to i tak kasa dojdzie - nie peniaj