>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BARAŻE --> Bundesliga || Bundesliga 2.

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Zaczynamy walkę o pozostanie w dotychczasowych ligach, Wolfsburg ostatnio zaczął lepiej grać i na pewno jest faworytem w tym dwumeczu.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
BARAŻ: Wolfsburg-Braunschweig
Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Godz: 20:30
Spotkanie Wolfsburg-Braunschweig
Typ: Wolfsburg wygra dokładnie 1 golem
Kurs 3.40
Buk Unibet
Analiza: Już jutro pierwsze spotkanie barażowe w którym ekipa Wolfsburgu na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Braunschweigu. Gospodarze są faworytem do zwycięstwa w tym spotkaniu, grali ostatnio nawet nieźle ,ale w kazdym spotkaniu czegoś im brakowało i nie potrafili punktować, o grze w barażach i porażce z zespołem Hamburga zadecydowała bramka w ostatnich minutach spotkania , dzięki której ekipa gospodarzy utrzymała się w lidze na kolejny sezon. Goście natomiast w drugiej bundeslidze zajęli 3 miejsce i mało zabrakło im do bezpośredniego awansu ,ale porażka 6:0 z zespołem Arminii Bielefeld zablokowała im szansę awansu do bundesligi, poza tym ekipa gości grywała w kratkę w meczach na obcych stadionach , tutaj na pewno gospodarze muszą wygrać żeby utrzymać się w lidze ponieważ na wyjeździe będzie im niezwykle cięzko, goście na wyjazdach grają słabo,ale u siebie na stadionie grają bardzo dobrze i w poprzednim sezonie ponieśli tylko 1 porażkę w lidzę. Stawiam na wygraną gospodarzy dokładnie 1 golem , myślę że będzie to wynik 2:1, liczę na over 2.5 gola na co jest bardzo dobry kurs jak an spotkanie z Ligi Niemieckiej.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ted +40 Punkty
bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
Wilkom niw wyszedł sezon ligowy, ale nie ma się co tym przejmować, bo to nadal klasowa drużyna. Wystarczy popatrzeć, kto tam gra. Na każdej pozycji klasowy zawodnik i z reguły były lub obecny reorezentant Niemiec lub innego kraju. Dość powiedzieć, że Kuba, który jest jesnym z najlepszych graczy polskiej kadry, nie łapie się ostatnio do 1 składu. Brunszwik raczej im nie zagrozi ani w dwumeczu, ani w dzisiejszym spotkaniu. IMO - gładka wygrana Wilków i raczej do zera. 3-0, 4-0 widzę

D 104

dave_lfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wolfsburg powyżej 5,5 rożnych @1.98 Unibet ⛔ ⛔ ⛔
Oglądałem skrót meczu Wilków z HSV. Widać było ciąg na bramkę i próby strzałów w nawet mniej dogodnych sytuachach. Kilka naprawdę soczystych petard wybronił bramkarz Hamburga i głównie dzięki niemu, HSV po raz pierwszy od trzech sezonów uniknęło baraży. Gra w nich Wolfsburg i choć taktyka w ostatnim meczu ligowym nie przyniosła im pożądanych rezultatów (a właściwie została zaprzepaszczona przez błędy w defensywie), dziś nie powinna ulec zmianie. Gospodarze powinni zdecydowanie przeważać i nie zatrzymywać się. W niedalekiej przyszłości mamy rewanż więc Wilki powinny zadbać o solidną zaliczkę, a nawet by wybić piłkarzom Brunszwiku z głowy jakiekolwiek marzenia o awansie.
Patrząc na wyjazdowe mecze Eintrachtu, można wywnioskować, że grają bardzo defensywnie. Przed porażką 6-0 z Bielefeld, w czterech meczach nie padał więcej niż 1 gol. Solidna obrona przyjezdnych może sprawić mały kłopot Wilkom. Próbować jednak z pewnością będą więc idę w rożne. Z Hamburgiem nabili ich aż 8 więc z, będącym na nieco niższej półce Brunszwikiem, powinno ich być nie mniej.
@down o kurde, nie wiem co mi sie przydazylo, ze uwierzylem ze to prawda. Przepraszam wszystkich ???? No tak, w zeszłym sezonie była taka sytuacja. Chyba dawno ich nie grałem. W takim razie byłyby to trzecie baraże w ciągu czterech lat.

A 1

aniaszkrot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hamburg w tamtym sezonie zajal 10 miejsce, wiec jakie baraze?

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina Piłka nożna Niemcy
Godz: 20:30
Spotkanie Braunschweig-Wolfsburg
Typ: Gospodarze wygrają dokładnie 1 golem
Kurs 3.95
Buk

Analiza: Rewanżowe spotkanie w Niemieckiej bundeslidze piłkarskiej. Drugoligowy Eintracht Braunschweig na swoim stadionie podejmował będzie ekipę ekstra klasowego Wolfsburga. Gospodarze w pierwszym spotkaniu wyjazdowym przegrali 0:1 i mocno skomplikowali sobie sytuację przed rewanżowym spotkaniem z zespołem Wolfsburga, Eintracht tworzył sobie sytuację do zdobycia bramki a bramka dla gospodarzy wpadła dopiero po rzucie karnym , w pierwszej połowie to gospodarze byli stroną dominującą ,ale w drugiej do głosy doszli goście, którzy mogli strzelić bramkę, niestety teraz żeby myśleć o awansie to spotkanie trzeba wygrać i nie stracić tutaj ani jednej bramki, co na pewno łatwo nie przyjdzie, jednak szansy upatruję tutaj w beznadziejnych spotkaniach gości na wyjazdach a gospodarze u siebie w tym sezonie już nie raz pokazywali iż grać w piłkę potrafią , poprzednie 6 spotkań zakończyli zwycięstwami a nie przegrali na swoim stadionie do 8 kolejnych meczy, myślę że w dniu jutrzejszym nawet jak nie wygrają to spotkanie zakończy się podziałem punktów,ale to Braunschweig powinien stworzyć sobie więcej dogodnych sytuacji do zdobycia bramki i myślę że powinien zaatakować od pierwszych minut jutrzejszego spotkania.

areck 213

areck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Eintracht Brunszwik - VFL Wolfsburg
over 4,5 kartki 1,74 unibet

Rewanżowe spotkanie. Stawka bardzo wysoka, walki nie zabraknie. W pierwszym meczu przy mniej kartkowym arbitrze (oraz siłą rzeczy mniejszej waleczności mając w głowach przed sobą także rewanż) over pokryty. Nikt nogi nie odstawi, sędzia Tobias Stieler, który przeciętnie w Bundeslidze daje 4,17 kartki, a też zdarza mu się stracić panowanie nad meczem (10 kartek w Mainz-Lipsk).
Kurs bardzo dobry, z pewnością w dniu meczu spadnie. Stawka 7/10. (jedyne czego się obawiam to szybkie zamknięcie dwumeczu i brak wiary Brunszwiku w odwrócenie losów dwumeczu)
// z lekkim fartem, 4 żółte i czerwona ;)

W 10,3K

wielki_gracz

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina:Piłka nożna - Niemcy, 2.Bundesliga (baraż)
Godzina: 18:00
Spotkanie: TSV 1860 Monachium - SSV Jahn Regensburg
Typ: 1
Kurs: 2,09
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Rewanżowe spotkanie barażowe, w pierwszym spotkaniu padł wynik 1-1. Szczerze to nie wyobrażam sobie aby TSV z takim składem spadło z drugiej Bundesligi. Fakt faktem cały sezon grali straszną padakę i w tym pierwszym spotkaniu też nic wielkiego nie pokazali ale jednak wywieźli korzystny rezultat i u siebie na stadionie myślę, że zwyciężą i będą świętować utrzymanie się w 2 lidze. Skład mają naprawdę bardzo ciekawy no ale jak to często bywa nazwiska na papierze nie grają tylko trzeba to pokazać na boisku. Ja jednak wierzę w ten zespół, że w tym ostatnim spotkaniu tego sezonu zagrają na maksimum swoich możliwości i pokonają Regensburg. Jednak są zespołem dużo mocniejszym i nie wyobrażam sobie aby ich w przyszłym sezonie zabrakło w drugiej lidze. Oczywiście to tylko moja opinia nikt się z nią zgadzać nie musi ;) Jeżeli chodzi o nieobecności kadrowe w obu zespołach to wygląda to tak:
Absencje w TSV 1860:
obrońcy Matmour (13 występów w tym sezonie) i Pongracic (6 występów w tym sezonie), pomocnicy Lacazette (26 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Claasen (14 występów w tym sezonie), Karger (5 występów w tym sezonie), Ribamar (3 występy w tym sezonie), Simon i Boya (bez występów w tym sezonie) i napastnick Andrade (7 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie)
Absencje w Regensburg:
obrońcy Nandzik (28 występów w tym sezonie) i Hein (20 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocnik Schopf (bez występu w tym sezonie) i napastnicy Ziereis (10 występów w tym sezonie) i Dzalto (6 występów w tym sezonie)
⛔ 0-2
EDIT:
Jednak cały sezon padaka to i w barażu też

Status
Zamknięty.