>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bank CLOSED

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja robiłem prezelew z inteligo do expekt, ale zgodnie z przepisem poinformowalem bank ze zlecam taki przelew. Baba powiedziala ze do firmy bukmacherskiej moj przelew nie zostanie zrealizowany :p

Przelew mial charakter czysto naukowy :p ale baba przelew anulowala ???? gdybym nie informowal to pewnie by przeszlo... choiciaz nigdy nei robilem przelewu do buka zwsze karta...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mi bardziej chodzi o wypłaty z Expekt na Inteligo, czy ktoś się spotkał z zablokowaniem środków, czyli nie otrzymał na konto?

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi ze sportingbet kasa szla dwa tygodnie ???? zglosilem reklamacje, ale zanim otrzymalem odpowiedz pieniadze juz byly na koncie. (oczywiscie na inteligo)

Musisz zglosic to expektowi, sprawdzi co dzieje sie z kasa.

Zdziwilem sie, nie wiem czy to jakie szczescie, ale zawsze kase z moneybookers wyplacalem na inteligo i byla na trzeci dzien. W poniedzialek zlecilem wyplate na mbank i jeszcze tego samego dnia mialem pieniadze :p

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zgłosiłem to Expekt, ale już dwa tygodnie sprawdzają co się z kasą dzieje...
Jutro zadzwonię do Inteligo i może coś więcej się dowiem na temat blokowania środków do/z bukmacherów.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpowiedz od sportingbet otrzymalem dopiero po trzech tygodniach... (odnosnie mojej reklamacji) wiec musisz na pewno troche poczekac. Kasa na pewno nie zginie, jezelii bank jej nie przyjmie to po porstu ona wroci.

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jestem tego pewny,ale wszystkie kwestie hazardu internetowego i płatnosci w tym sektorze reguluje juz prawo UE. A zasada jest taka,że jeżeli polskie prawo czegoś nie reguluje a w tym czasie UE ustali jakieś przepisy to obowiązują te drugie. I państwo członkowskie nic już nie może zrobić. Na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.