>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BAH systemy

Status
Zamknięty.
S 0

sebero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Mam takie pytanko wybierajac pierwsze lepsze meczyki na ktore chce postawic w tym wypadku:
Inter Mailand - Chelsea FC
Typ - Typ: 1 2,60
Stoke City - Manchester City
Typ - Typ: 2 2,40
Olympique Lyonnais - OGC Nice
Typ - Typ: 1 1,35
Ajax Amsterdam - FC Utrecht
Typ - Typ: 1
nastepnie wpisuje stawke 2zl na kazdy kupon na pojedynczych mam do wygrania -15,30 kombinacyjny-21,90 a na systemie 2 z4-42,49 a 3 z 4-50,37
moje pytanie jest odnosnie dwoch ostatnich na jakiej zasadzie stawke jaka stawiam jest 2 zl w systemie 2 stawka calkowita wynosi 12 a w systemie 3 tylko 8. wiec jak to jest czy w tym drugim systemie stawiam tylko 8 a tamtym 12? czy to jest na caly kupon czy na pojedynczy meczyk??

S 0

sebero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
czyli lepiej jest obstawiac pojedyncze kupony?
i tak przeczytalem i jakos tak dalej mam niejasnosci co do tych stawek przy systemach bo troszke to kuszace no ale skoro tak mowisz ze tak jest;/

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
czyli lepiej jest obstawiac pojedyncze kupony?
i tak przeczytalem i jakos tak dalej mam niejasnosci co do tych stawek przy systemach bo troszke to kuszace no ale skoro tak mowisz ze tak jest;/

Nie słuchaj ludzi, którzy kompletnie nei wiedzą co piszą.
Nie ma czegoś takiego jak systemy w BAH.
Rozpisy w każdym buku są takie same... czasem istnieje możliwość &quot;dorzucenia&#39; bankiera (czasem też buk nei oferuje niektórych &quot;skomplikowanych&quot; rozpisów)
Rozpiski systemów
Tutaj możesz poczytać o systemach...

A czy granie w ten sposób jest dobre? Tak... ale trzeba mieć do tego odpowiednią taktykę i dobierać mecze z dość wysokim kursem.
Kupon z kursami 1,2 w tym wypadku odpada ;)
Poczytaj, przeanalizuj a potem przetestuj parę razy na &quot;na sucho&quot;
Jeśli często z wybranych spotkań nie trafiasz jednego-dwóch warto zacząć grać systemem. Zmniejsza wysokość wygranej ale zmniejsza też ryzyko i może poprawić dochodowość gry.
Pozdrawiam

Temat do zamknęcia

S 0

sebero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
a to moglbym prosic jeszcze jedna ta odpowiedz na pytanie bo nigdzie tego nie widze niestety
moje pytanie jest odnosnie dwoch ostatnich na jakiej zasadzie stawke jaka stawiam jest 2 zl w systemie 2 stawka calkowita wynosi 12 a w systemie 3 tylko 8. wiec jak to jest czy w tym drugim systemie stawiam tylko 8 a tamtym 12? czy to jest na caly kupon czy na pojedynczy meczyk??

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Wszystko powinno być tu:

Jeśli masz system 2z4 to z 4 zdarzeń robisz 6 kuponów.
AB
AC
AD
BC
BC
CD

Jeśli masz system 3z4 to z 4 zdarzeń robisz 4 kupony:
ABC
ABD
ACD
BCD

Logiczne jest więcej, że jeśli w obydwu systemach stawiasz po 2 złote na jeden rząd to całkowita stawka wyniesie odpowiednio 12 i 8 złotych.
W pierwszym przypadku jednak:
Wygrywa 1 kupon gdy wejdą 2 zdarzenia
Wygrywają 3 kupony gdy wejdą 3 zdarzenia
Wygrywają wszystkie kupony jeśli trafisz 4 zdarzenia.

W drugim zaś:
Wygrywa 1 kupon gdy trafisz 3 zdarzenia
Wygrywają 3 kupony gdy trafisz komplet.

Na prawdę, wszystko można było wyczytać w odpowiednim temacie.
Następnym razem użyj opcji szukaj.

EOT

Status
Zamknięty.