>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Babilon MMA

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ważenie: http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2017-12-01/babilon-mma-2-kolecki-duzo-lzejszy-od-rywala-wyniki-wazenia/
Walka wieczoru
120 kg: Szymon Kołecki (99 kg) - Michał Orkowski (107,8 kg)
Karta główna
84 kg: Łukasz Bieńkowski (84,4 kg) - Rafał Haratyk (84,3 kg)
80 kg: Adam Niedźwiedź 79,3 kg) - Paweł Pawlak (79,9 kg)
77 kg: Kamil Oniszczuk (76,6 kg) - Paweł Karwowski (77,5 kg)
68 kg: Damian Zorczykowski (68 kg) - Michał Folc (67 kg)
120 kg: Łukasz Łysoniewski (104 kg) - Rusłan Chapko (zostanie zważony później)
Karta amatorska
66 kg: Tomasz Smyk (66,1 kg) - Hubert Lotta (66,1 kg)
93 kg: Marcin Trzciński (90,4 kg) - Paweł Grażewicz (92,5 kg)

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poszerzono ofertę w LVbet na Babilon MMA 2.

Wyglądający, jakby miał za chwilę płakać Niedźwiedź nie sprosta Pawlakowi. Pokonanie Trybsona to maksimum jego możliwości. Zresztą po wygranej ... się rozpłakał. Pawlak z przeszłością w UFC i 4 lata starszy. Bardziej doświadczony, a także bardziej wszechstronny. Również miał lepszych rywali. Nie widzę innej możliwości jak wygrana Pawlaka. Myślę, że skończy go przed czasem.
Paweł Pawlak - Adam Niedźwiedź
Typ: Pawlak przez TKO/KO/DQ 2.90
Poza tym jak tak patrzę, Szymon Kołecki nie jest faworytem. Buki oceniają na 50/50 z minimalnymi wahaniami. Orkowski pewny siebie, nic nie ma do stracenia, potężniejszy i bardziej doświadczony, bo amatorsko walczył i nie jest leszczem jak poprzedni rywale Kołeckiego. Tutaj &quot;Janusze&quot; mogą być zawiedzeni stawiający na Kołeckiego i mogą być zaskoczeni. Nie mówię, że tak będzie, ale skłaniam się ku Orkowskiemu.
Szymon Kołecki - Michał Orkowski
Typ: Michał Orkowski 1.79

W walce Bieńkowski - Haratyk stawiam na Łukasza Bieńkowskiego. Najlepszy rekord jaki miał pokonany przez Rafała Haratyka zawodnik wynosi 5-2 (obecnie ten zawodnik ma 7-4). Poza tym porażki z Dricus Du Plessis czy Marcinem Naruszczką. Bieńkowski zaś dwa razy wygrał na KSW (Chmielewski i Wawrzyniak), a jedyna porażka Łukasza była przez dyskwalifikację z jakimś Czechem Rudolfem Kříž. Było na Łukasza 1.73, jest 1.50. Bieńkowski jest związany z Legionowem, będzie walczył u siebie. Haratyk powiedział, o swoim dniu: &quot;Mój dzień pracy, to połączenie najzwyklejszego dnia sportowca, aktywnego ojca, męża i zawodowego strażaka&quot;.
Łukasz Bieńkowski - Rafał Haratyk
Typ: Łukasz Bieńkowski 1.50 (SPLIT DECISION)

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś może sream po Polsatu Sport / Polsatu Sport Fight?

C 0

cfaniak1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poszukaj godzinę przed na meczykach a na pewno coś znajdziesz, a jeśli chodzi o kartę główną moim zdaniem bierze to Orłowski, za dużo nie mam pojęcia o nim ale jeśli potrafi coś jako tako to problemem Kołecki na pewno nie będzie.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Przed nami kolejna gala Babilon MMA 3, na której zaprezentuje się Szymon Kołecki - mistrz olimpijski z Pekinu (2008) i wicemistrz z Sydney (2000) w podnoszeniu ciężarów. Jego rywalem będzie Łukasz Borowski. Mam nadzieję, że kursy pojawią się u buków, bo były na poprzedniej gali. Zachęcam do napisania do bukmacherów, bo robiłem tak poprzednim razem i poskutkowało ???? Rafał Haratyk też nie jest no-namem, reszta jest mniej znana, ale liszę na ciekawe walki.
Lvbet i 1Xbet (tak rosyjski 1xbet) miał to w swej ofercie.
Gala będzie w tv w trzech kanałach:
Polsat Sport Fight od 19:00
Polsat Sport od 20:30
Polsat od 23:10
Przydatne linki: https://radioradom.pl/babilon-mma-3-karta-walka-komplecie-haratyk-poznal-rywala/

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytałem każdego o dodanie walki Kołeckiego, ale każdy odpisał, że nie zamieści go do oferty.
1XBET się zastanowi, ale włożyli do oferty walki z innych niszowych gal:

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Pytałem każdego o dodanie walki Kołeckiego, ale każdy odpisał, że nie zamieści go do oferty.
1XBET się zastanowi, ale włożyli do oferty walki z innych niszowych gal:
Trochę się nie dziwię 1xbet, chyba jeszcze trochę za wcześnie, przecież Babilon MMA to dopiero 3 gala, te inne organizacje jasne że niszowe, ale jednak dużo starsze a co ważniejsze popularne w swoich krajach Pro Ukraina chyba 14 gala, nie mówiąc o TKO które w Kanadzie ma długa historię, dość powiedzieć ze lata temu jej mistrzem był sam GSP. A u nas Babilon w MMA dopiero raczkuje, więc po prostu chyba jeszcze za wcześnie żeby było w 1xbet, choć pewnie się tam znajdzie.
Bardziej bym miał pretensje do polskich buków, widać jak dali kursy na poprzednią galę to nie cieszyły się popularnością i teraz odpuścili. A może jeszcze coś wystawią last minute?