>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Błednie wystawiony kurs

wiencon3 1

wiencon3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś w sportingbecie był na żywo blednie wystawiony kurs na Foginiego przy 5:2 był 1.36(dopiero po chwili na b365 zaobaczyłem że kurs jest 1.08) i postawiłem na niego (stawiałem na szybko i nawet nie wiedziałem o błędzie).
Oczywiście policzyli jako zakład przegrany czy warto do nich pisać i domagać się zwrotu ?
Jakiś czas temu też był u nich błąd wtedy wygrałem i zrobili zwrot a teraz nie trochę dziwne bo zawsze przy swoim błędzie będą do przodu ???? !!!

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Nie dadzą ci zwrotu, interpretują regulamin wg własnego widzi misie, dlatego nie opłaca się takich rzeczy grać na przyszłość u pseudobuka jakim jest sb.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@1,08 to było na wygranie 1 seta, na mecz kurs był prawidłowy. Żadnej pomyłki nie było.

wiencon3 1

wiencon3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok dzięki
PS: Jeśli nie wiesz to nie pisz na 1000% była pomyłka

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
@1,08 to było na wygranie 1 seta, na mecz kurs był prawidłowy. Żadnej pomyłki nie było.

Raczej tyle nie było ???? sam przy 5:2 czy tam po 1 secie kontrowałem na Lorenziego kursem 9,8 na pinnku

re down: beta nie sledzilem, ale jak tak piszesz to ok, sam z wlasnego dosiwadczenia wiem ze oni czesto wiedza wiecej niz inne buki i daja zanizone kursy sugerujac (gola, seta) itp

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mówię Ci, że przy 5-2 w pierwszym secie nie było żadnej pomyłki. Nie jestem ze Sportingbetu, żeby wciskać kit. Śledziłem ten mecz na B365.
@wiencon3 down
Ted edytował post i Ci wyjaśnił, że tak czasami u nich bywa. Poza tym, zobacz wynik w kolejnych dwóch setach. Przypadek? W niewiedzę bukmachera nie ma co wierzyć ????

wiencon3 1

wiencon3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy na Foginiego przed meczem był ok 1.50 to jakim sposobem przy 5:2 mogło być 1.36?
Też śledziłem potem na B365 i była tak jak piszę parę ładnych lat obstawiam i wiem co to jest wygranie meczu a seta także nie wiem skąd te kursy wziąłeś ale to nie był temat o który chciałem zapytać dlatego skończmy tą dyskusje ????
edit:teraz na pewnej stronce zobaczyłem że kursy przedmeczowe(sportingbet) na Fogine były 1.36 pewnie nie obczaili się że zaczęli mecz i dali postawić tak jak przed meczem były kursy

Z 26

zal28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może to mecz tego typu jak swego czasu grał Dawidenko w Sopocie ????
W ramach przypomnienia dla młodszych kolegów to po pierwszym secie 6-1 dla Dawidenke w BF był kurs ok 2.0. ostatecznie Dawidenko poddał mecz.

wiencon3 1

wiencon3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie dadzą ci zwrotu, interpretują regulamin wg własnego widzi misie, dlatego nie opłaca się takich rzeczy grać na przyszłość u pseudobuka jakim jest sb.
Ted dziś napisałem a pomyślałem sobie że nic nie tracę i dali zwrot :grin::grin:
Także duży + dla nich ????